12 Tips Menggamit Hati Wanita

11 tips menggamit hati wanita

11 tips menggamit hati wanita

Tips Menggamit Hati Wanita – di bawah ini admin ingin kongsikan 11 tips bagaimana boleh membantu anda mengurangkan kesilapan ketika mahu memikat wanita yang ada suka. Melalui cara dan teknik yang betul, InsyaAllah impian anda untuk menakluki hati wanita tersebut mungkin boleh menjadi kenyataan.

1. Lelaki kena tahu bahawa wanita suka lelaki yang tidak takut untuk memimpin dirinya. Sewaktu anda berbual dengan wanita seharusnya ada sedikit kawalan dalam perbualan. Jangan tunggu untuk dia menentukan tentang apa yang anda ingin bual atau bincangkan.

2. Sewaktu perbualan, anda kena masukkan topik-topik yang sesuai seperti berkongsikan cerita atau pengalaman anda semasa di zaman kanak-kanak, perihal masa depan dan sebagainya. Topik-topik seperti ini akan membuka ‘floodgates’ atau mencairkan hati wanita untuk dia meneruskan perbualan bersama anda.

3. Pada kebiasaannya wanita akan mudah tertarik kepada lelaki yang mampu membuatkan dirinya berasa riang, gembira dan boleh tertawa. Pegang kata-kata ini ” Fun tetapi tidak Funny”. Jangan silap langkah membuat lawak jenaka secara berlebihan kerana wanita tidak suka lelaki yang lawaknya lucu tetapi membosankan. Jadi, buatlah lawak yang harmonis. Tumpukan perhatian kepada kehendak dan apa yang disukai oleh wanita.

4. Wanita akan berasa kurang selesa apabila lelaki duduk bersamanya terlalu rapat melainkan hatinya sudah benar-benar telah jatuh hati dengan anda. Berikan perhatian kepada syarat bukan lisan dan tunjukkanlah tingkah-laku yang baik semasa berada bersama wanita pilihan anda.

5. Salah satu daripada cara untuk menggamit dan menarik perhatian dia ke tahap yang lebih menyeronokkan ialah dengan mengusik hatinya. Anda juga perlu tahu batas-batas mengusik dan jangan sampai tersilap langkah buruk padahnya. Cuba anda imbas kembali kenangan lama kerana dengan cara ini akan dapat membangkitkan semula perasaan sayang.

6. Ketika berinteraksi dengan wanita gunakanlah kata-kata yang sejuk dan lembut. Wanita mudah diajak berbual jika anda berlemah-lembut dengannya. Hatinya akan terasa sejuk bila berhadapan dengan lelaki seperti ini dan mereka amat menyanjung lelaki yang suka mendengar tentang pendapat dirinya.

7. Dapatkan keintiman secara perlahan-lahan ketika anda berbual bersamanya. Kehidupan seksualiti wanita menjadi lebih sensasi dan amat-amat ditunggu olehnya jika anda berani membawa cinta ke tahap yang lebih peribadi. Walaubagaimanapun, anda harus bijak untuk memulakan tindakan dan menghadkan supaya keintiman tersebut dapat membawa kebaikan bersama.

8. Hindari daripada melakukan sebarang tindak-tanduk atau perkara yang wanita tidak gemari. Jika anda kerap melakukan kesilapan dikhuatiri wanita tersebut akan mula menjauhkan diri dan tidak berminat untuk meneruskan hubungan dengan anda.

9. Elakkan diri dari selalu bertanya wanita dengan gaya temuramah kerana mereka kurang berasa selesa dan sebaliknya tanyalah atau mengeluarkan pendapat anda dengan harmonis.

10. Bercakap dengan jujur dan jangan cuba untuk menyembunyikan identiti anda serta jangan takut untuk bercakap apa sahaja yang anda suka dan minati.

11. Katakanlah sesuatu yang membolehkan dia tahu bahawa anda melihat beliau dalam perspektif ‘seks’. Jika anda tidak lakukannya, anda bakal menghadapi risiko penggulungan dalam ‘zon kawan’.

P/S : KEJUTKAN isteri anda dengan HAYUNAN LAJU tanpa PANCUT AWAL, kagumkan isteri anda dengan bertahan lebih 40 minit dan KEJANGKAN isteri dengan PANCUTAN yang sungguh MENAKJUBKAN. Berkesan sepantas 30 minit selepas disapukan. KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/