12 Petua Zakar Sado

zakar sado
zakar sado

zakar sado

Apakah yang dimaksudkan dengan zakar sado? Zakar sado bermaksud zakar yang SIHAT, TEGAP, MANTAP, TEGANG, KUAT dan BERTENAGA. Untuk mempunyai zakar sado adalah impian semua lelaki sejati yang sudah berumahtangga. Ini kerana denga mempunyai zakar sado ianya dapat memberi kepuasan kepada pasangan di dalam melakukan hubungan seks. Namun, untuk mendapatkan zakar sado bukanlah sesuatu yang mudah kerana ia melibatkan banyak pantang larang yang perlu dijaga selain faktor pemakanan seharian.

Admin percaya ramai lelaki yang tercari-cari petua memiliki zakar sado yang sihat, tegap, mantap, kuat, tegang dan bertenaga?

Anda boleh amalkan 12 petua untuk memiliki zakar sado seperti dibawah ini :

1. Ais Dan Minuman Bergas.

Untuk menjaga atau mendapatkan zakar sado, pantang larang yang pertama ialah jangan ambil ais, air batu atau minuman yang bergas. Ini penting kerana ais dan minuman bergas ini boleh melemah dan menyejukkan urat-urat zakar sekaligus membuatkan batang zakar cepat kendur.

2. Penghawa Dingin (Aircond)

Pantang larang kedua yang harus dielakkan untuk dapatkan zakar sado ialah jangan sesekali menggunakan penghawa dingin terlalu kuat, ia akan melemahkan zakar kerana zakar yang dingin tidak mampu mengalirkan darah yang banyak untuk membesar dan menegangkan zakar.

3. Makanan Sejuk

Elak memakan makanan yang sejuk kerana ianya akan membuatkan zakar menjadi lemah.

4. Seluar Dalam Ketat

Jangan memakai seluar dalam yang ketat untuk kekalkan zakar sado. Ketika memakai seluar dalam, cuba amal membetulkan kedudukan batang zakar dengan menaikkannya ke atas iaitu menyentuh perut melegakan zakar dan aliran darah menjadi sempurna.

5. Jangan Pakai Seluar Dalam

Untuk mendapatkan zakar sado, anda disarankan untuk elakkan memakai sebarang seluar dalam bagi memudahkan zakar bernafas dan selesa tidak terhimpit disamping produktif mengaktifkan sperma.

6. Urutan Batin Dengan Pakar Urutan Tradisional

Dapatkan perkhidmatan tukang urut tradisional yang pakar sebulan sekali atau 3 bulan sekali dan jika tiada masa urutlah zakar sendiri sekurang-kurangnya 10 minit setiap hari untuk membentuk zakar sado yang keras, besar dan bertenaga.

7. Jangan Menghisap Rokok

Jangan menghisap rokok kerana rokok telah diperakui menyebabkan lelaki lemah syahwat dan membuatkan zakar mati pucuk.

8. Jangan Ambil Minuman Keras

Jangan minum minuman keras kerana minuman beralkohol akan mematikan sperma yang aktif sekaligus membuatkan zakar mati pucuk dalam jangka masa panjang.

9. Jangan Bersetubuh Lepas Makan

Untuk kekalkan zakar sado jangan bersetubuh sebaik sahaja selepas makan seeloknya biarkan nasi turun dahulu selama 2-3 jam dan selepas itu bolehlah beraksi di atas ranjang.

10. Jangan Makan Berulamkan Air

Jangan makan nasi berulamkan air. Minum air lebih kurang lima minit setelah selesai makan nasi, melainkan jika tercekik. Ini kerana untuk zakar kekal sado perlu mengamalkan makan nasi dan jalan sebanyak 40 langkah baru minum air.

11. Jangan Melancap

Jangan amalkan onani atau melancap kerana aktiviti ini akan membuatkan kurangnya rangsangan pada kepala takuk zakar dan boleh mendatangkan kecederaan pada urat zakar jika ianya kerap dilakukan dan sekaligus menyebabkan mati pucuk.

12. Jangan Buang Air Kecil Di Dalam Air.

Buang air kecil di dalam air boleh menyebabkan zakar lemah kerana ianya menghalang pancutan air kencing dan pada masa yang sama jika kerap dilakukan ianya juga akan menyebabkan pancutan air mani lemah. Wallahu`alam

Selain 12 petua zakar sado di atas anda juga boleh mencuba pelbagai produk lelaki yang ditawarkan oleh kami.. Jika berminat klik gambar di bawah.. Terima kasih.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/