2 Cara Rangsang G-Spot Isteri

rangsang titik G-Spot isteri

rangsang titik G-Spot isteri

rangsang titik G-Spot isteri

Apa itu G-Spot? G-spot atau istilah asalnya Gräfenberg Spot merupakan istilah yang digunakan untuk menyatakan suatu kawasan tersembunyi pada vagina wanita yang mampu memberikan perasaan sensasi yang menyenangkan, bahkan dapat membuat si isteri orgasme / klimaks (vaginal orgasme) jika dirangsang dengan tepat. Ada yang mengatakan bahawa di sinilah tempat geseran yang membuatkan seseorang wanita akan klimaks. Benarkah ada kenyataan itu?

Percayakah anda akan kebenaran G-Spot?

G-Spot

Istilah ini dicetuskan oleh Dr. Ernst Gräfenberg, seorang Ginekologia yang terkenal kerana penelitiannya mengenai alat kelamin wanita. Dia telah menamakan bahagian paling sensitif di dalam vagina wanita ini pada tahun 1950 dan selanjutnya pada tahun 1982 istilah ini mulai ditulis di dalam buku yang berjudul The G spot And Other Discoveries About Human Sexuallity sehingga membuat istilah G-spot menjadi terkenal.

Bagi sesetengah wanita, rangsangan pada G-spot dipercaya mampu memberikan klimaks yang lebih hebat berbanding rangsangan pada biji kelentit. Hal tersebut menyebabkan sebahagian besar wanita untuk mencari lokasi G-spot mereka. Banyak orang percaya bahawa area wanita yang sangat sensitif ini terletak pada dinding depan vagina. Namun, sebenarnya lokasi G-spot belum dapat dipastikan secara lebih tepat akan kedudukannya.

Setiap Wanita Memiliki ‘G-Spot’ Yang Berbeza.

orgasmOMXhandgrabbingsheet

Menurut kajian, hal ini mungkin terjadi kerana sebenarnya G-spot tidak ada, baik secara fizik mahupun fisiologi, ada yang menyimpulkan bahawa G-spot hanyalah tindak balas subjektif wanita saja.

Debby Herbenick, professor dari Indiana University, menyatakan bahawa G-spot bukanlah sesuatu yang dapat dilihat, namun sudah diterima secara umum bahawa wanita akan merasa sensasi menyenangkan, bahkan mengalami orgasme, jika dirangsang di dinding depan vagina.

Apa pun, seorang suami mesti tahu bahawa setiap wanita memiliki tempat rangsangan yang berbeza, ia dipengaruhi oleh banyak hal dan bersifat sangat subjektif. Dengan adanya perbezaan ini, setiap suami harus tahu di mana terletak tempat rangsangan yang paling digemari isteri atau tempat yang paling HOT si isteri demi mencapai kenikmatan bersama.

2 Cara Untuk Suami Merangsang G-Spot Isteri Supaya Cepat Orgasme Adalah ;

1. Menggunakan Zakar

Posisi, saiz dan kadar kekerasan zakar anda sangat penting untuk geseran pada G-Spot. Tujahan yang tidak terlalu laju, tidak terlalu lambat serta secara konsisten dapat membantu rangsangan serta membuat isteri merasa nikmat dalam hubungan seks. Batang zakar besar juga mampu membuatkan isteri cepat klimaks (orgasme) dibantu dengan teknik tujahan yang laju dan tepat mengenai G-Spot akan membuatkan isteri terpancut kepuasan.

2. Menggunakan Jari

Kebiasaan pada permulaan bersama, penggunaan jari untuk aktivit foreplay lebih sesuai untuk merangsang G-Spot isteri agar faraj isteri lebih bersedia menerima sebarang tusukan daripada batang zakar. Anda perlu faham, ruang di dalam vagina adalah sensitif, jika anda melakukan tusukan awal tanpa sebarang rangsangan awal, ia boleh menyebabkan ianya pedih atau luka melecet pada dinding vagina kerana tiada bantuan cecair nikmat akibat kekeringan.

Kebersihan jari atau tangan anda perlu dijaga untuk mengelak sebarang jakitan kuman. Rangsang dengan jari adalah lebih baik untuk memulakan hubungan seks di atas ranjang, ini kerana faraj wanita akan lebih bersedia dan rangsangan boleh menyebabkan cecair pada faraj keluar memenuhi ruang dinding dan bibir vagina. Ini akan lebih memberi anda keselesaan ketika menusukkan batang zakar dengan tujahan-tujahan yang hebat bagi membuatkan isteri anda cepat orgasme.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/