3 Cara Puaskan Nafsu Isteri

teknik puaskan nafsu isteri
teknik puaskan nafsu isteri

teknik puaskan nafsu isteri

Bagaimanakah caranya anda untuk puaskan nafsu isteri yang sebenar di dalam melakukan hubungan seks?  Setiap suami ingin puaskan nafsu isteri mereka dalam hubungan seks. Jika ada suami yang tak pernah terfikir untuk buat isteri puas di ranjang, dukacita admin katakan suami tersebut adalah suami yang gagal. Gagal untuk menunaikan nafkah batin kepada isteri.

Berikut dibawah ini adalah 3 cara ataupun teknik puaskan nafsu isteri di dalam melakukan hubungan seks :

Teknik yang betul dalam hubungan seks adalah sangat-sangat penting. Bukan sahaja kepada suami, malah juga kepada isteri. Bayangkan jika anda berdua berasmara dengan teknik yang betul. Nikmatnya sukar untuk digambarkan dengan kata-kata. Terdapat banyak teknik hubungan seks yang boleh anda pelajari sebagai cara puaskan nafsu isteri. Teknik-teknik ini bukan sahaja boleh diaplikasikan ketika bersetubuh, tetapi juga ketika foreplay mahupun ketika menggoda isteri.

1. Cara Menggoda Isteri Sebelum Foreplay

Ramai para suami menganggap sesi foreplay adalah sesi untuk menggoda isteri. Ini benar, anda boleh menggunakan sesi foreplay untuk menggoda isteri. Tetapi ramai tak tahu anda juga boleh menggoda isteri anda sebelum memulakan foreplay. Cara paling mudah untuk menggoda isteri sebelum memulakan foreplay adalah dengan ciuman. Ya ciuman adalah salah satu cara puaskan nafsu isteri yang sering diabaikan oleh para suami. Semua pasangan pernah bercium. Pelik jika ada pasangan suami isteri yang tak pernah bercium dalam kehidupan rumahtangga mereka.

Ciuman tidak semestinya hanya ketika ingin berasmara. Anda boleh bercium pada bila-bila masa sahaja. Dan ciuman tidak semestinya dilakukan pada bibir pasangan. Anda boleh melayangkan ciuman pada setiap tubuh badan isteri. Setiap ciuman yang anda berikan pada isteri besar maknanya pada beliau. Mungkin beliau tidak menunjukkan kegembiraan beliau setiap kali menerima ciuman anda. Tetapi percayalah secara tidak langsung beliau akan menghargai anda, dan semakin bertambah sayang. Gunakan ciuman untuk menggantikan ucapan terima kasih, atau berikan ciuman setiap kali anda bangun dari tidur, atau sebelum tidur. Walaupun anda berdua tidak berasmara.

2. Cara Puaskan Nafsu Isteri Dengan Foreplay

Foreplay adalah sesi pemanasan sebelum bersetubuh. Foreplay sering digunakan dalam hubungan seks untuk buat pasangan bersedia untuk aksi seterusnya. Malangnya ramai yang  tak tahu foreplay juga boleh digunakan untuk membuat pasangan puas sehingga orgasme dan klimaks.

Hal ini jarang sekali dilakukan oleh suami, mahupun isteri. Kebanyakan suami mengabaikan perkara ini kerana tak tahan ketika foreplay, dan ingin terus menujah zakar ke dalam faraj isteri. Isteri pula kecewa kerana tidak puas dengan permainan foreplay suami. Akibatnya isteri sukar untuk klimaks dan orgasme ketika bersetubuh.

Jika suami berjaya puaskan nafsu isteri ketika foreplay, dengan mudah isteri boleh klimaks semasa bersetubuh.

Cara puaskan nafsu isteri ketika foreplay sebenarnya tak susah. Mungkin anda perlukan masa yang sedikit lama, dan perlu menahan nafsu sebentar, tetapi ianya mudah dilakukan. Anda hanya perlukan kesabaran dan peka terhadap tindak balas isteri. Anda boleh menggunakan tangan, bibir dan lidah untuk menggomol isteri ketika foreplay. Gunakan kreativiti anda. Teknik seks oral juga adalah salah satu cara puaskan nafsu isteri ketika foreplay. Teknik seks oral jika dilakukan dengan betul boleh buat isteri puas sehingga klimaks dan orgasme.

3. Cara Puaskan Nafsu Isteri Dengan Posisi Seks

Memilih posisi seks yang sesuai ketika bersetubuh amat penting dalam hubungan seks, dan juga adalah salah satu cara puaskan nafsu isteri. Tidak semua posisi seks akan memberi nikmat yang sama. Dan tidak semua posisi seks sesuai, atau akan memberi nikmat maksimum kepada anda dan isteri.

Oleh kerana tubuh setiap individu adalah berbeza, termasuk organ seks seperti zakar dan faraj, anda berdua harus memilih posisi seks yang sesuai dengan bentuk tubuh anda berdua. Ramai yang mengatakan “bedal je posisi apa pun, sama jer”. Dukacita ingin admin maklumkan, kenyataan tersebut adalah salah.

Jika anda tak percaya, cuba beberapa posisi seks yang belum pernah anda berdua cuba sebelum ini. Jangan terkejut jika anda akan merasakan nikmat baru yang belum pernah anda berdua alami sebelum ini. Tetapi jika anda tidak merasakan kelainan dengan posisi seks yang baru, itu tandanya anda melakukan posisi seks tersebut dengan salah.

Anda mungkin berfikir bagaimana pula melakukan posisi seks dengan salah, hanya masukkan je zakar dalam faraj. Tak betul tu, cara menujah zakar untuk setiap posisi seks adalah berbeza. Sebagai contoh, pada posisi seks Missionary atau posisi lelaki di atas, anda menujah zakar sambil mencari peluang untuk menggesel biji kelentit isteri. Ramai suami yang tak memanfaatkan kuasa posisi seks ini untuk merangsang biji kelentit isteri semasa mendayung. Akibatnya isteri tidak mencapai nikmat sebenar.

Begitu juga ketika melakukan posisi seks Doggy. Ramai suami yang tak tahu mereka boleh memberi nikmat yang lebih kepada isteri dengan meramas atau menampar lembut punggung isteri. Sudut tujahan zakar posisi seks Doggy juga adalah berbeza. Anda perlu membawa zakar ke lokasi titik G-Spot isteri untuk memberi rangsangan tambahan kepada isteri.

Tak Cukup Dengan Hubungan Seks

Kebanyakan suami menganggap isteri akan puas hanya dengan hubungan seks. Tetapi anda perlu lihat, bagaimana kualiti hubungan seks tersebut? Cukupkah hanya dengan menunaikan kewajipan anda dalam hubungan seks, tetapi isteri tak puas langsung di ranjang.

Tambahan pula jika isteri seorang yang bernafsu tinggi, atau dalam erti kata lain isteri yang kuat seks. Mungkin isteri tidak pernah menyuarakan rasa tak puas hati beliau kepada anda. Perkara ini terjadi kerana mereka ingin menjaga ego suami, dan tidak mahu bermasam muka dengan suami kerana masalah seks. Boleh dikatakan rata-rata isteri berperangai sebegini.

Tanggungjawab Suami Untuk Puaskan Isteri, Sepenuhnya

Semua orang tahu perkara ni. Menjadi tanggungjawab suami untuk memuaskan isteri dalam hubungan seks. Sebenarnya, kebanyakan suami gagal memuaskan isteri di ranjang bukan kerana senjata tidak ampuh, atau faktor-faktor kesihatan. Memang saya akui faktor-faktor ini memainkan peranan yang membuatkan suami gagal puaskan isteri di ranjang. Tetapi faktor yang paling utama ialah teknik yang digunakan ketika berasmara.

Teknik berasmara lebih penting dari faktor-faktor lain. Ramai suami yang tak tahu fakta ni. Kalau tahu pun selalunya letak ke tepi kerana mereka lebih selesa mencari jalan mudah seperti mengambil ubat-ubatan penggalak seks untuk memuaskan isteri. Tak salah jika anda ingin memuaskan nafsu isteri dengan kaedah ini. Tetapi cuba fikir sebentar, apa guna zakar keras, zakar besar, zakar panjang atau pancut lambat jika teknik anda salah?

Jangan Putus Asa

Admin tahu kadangkala sukar untuk berjaya, terutama sekali jika anda baru sahaja mencuba cara puaskan nafsu isteri yang admin berikan ini. Tetapi yang penting ialah jangan berputus asa. Teruskan usaha anda untuk memberi yang terbaik kepada isteri. Ingat, tanggungjawab untuk membuat isteri puas di ranjang adalah tanggungjawab anda sebagai suami. Oleh itu tingkatkan ilmu anda, dan pelajari ilmu-ilmu yang telah saya berikan ini untuk membuat isteri bertambah sayang.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/