3 Petua Ketatkan Vagina

ketatkan faraj
ketatkan vagina

ketatkan vagina

Ketatkan vagina adalah amalan atau tips yang boleh membantu wanita atau isteri kembali yakin dan mengancam seperti anak dara dalam melakukan hubungan kelamin bersama suami.

Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan seks kepada pasangan masing-masing amat penting.  Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin.  Vagina yang ketat dengan mengamalkan petua ketatkan vagina dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri.  Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat,  terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak?  Di bawah ada beberapa petua yang boleh anda pelajari dan amalkan untuk ketatkan vagina.

1. Daun Inai,  Pegaga, Daun Limau Purut Dan Buah Pinang Muda.

Untuk ketatkan vagina, ambil buah pinang muda ditumbuk untuk mendapatkan airnya yang pekat.  Ambil daun inai, pegaga dan daun limau purut secukupnya dan ditumbuk serta diperah untuk dapatkan air yang pekat. Campur kedua-dua jenis air ini.  Ambil pengorek telinga (cotton bud) dan celupkan ke dalam air ini.  Celupkan pengorek telinga ini ke dalam faraj.  Amalkan setiap hari semasa mandi petang bertujuan untuk ketatkan vagina.

2. Buah Manjakani.

Rebus 3 biji buah manjakani dengan 2 cawan air sampai mendidih sehingga airnya bertukar menjadi coklat pekat.  Gunakan air itu untuk mencuci bahagian faraj.  Amalkan setiap hari untuk ketatkan vagina. Kemudian ambil sebiji buah manjakani,  Masukkan ke dalam nasi yang sedang masak mendidih, bila nasi telah kering, ambil buah manjakani tersebut dan potong kecil-kecil semasa masih lembut dan makan bersama nasi yang masih panas, Amalkannya selalu untuk ketatkan vagina. Rebus buah manjakani dan minum air rebusannya itu tadi kerana ia bukan sahaja dapat membantu ketatkan vagina tetapi juga elok untuk melangsingkan badan dan untuk awet muda.

3. Latihan Kemutan Vagina.  

Amalkan membuat latihan kemutan ketatkan vagina setiap pagi.  Caranya dengan lakukan kemutan ketatkan vagina anda seolah-olah anda sedang menahan kencing selama 7 saat.  Lakukan selama 20 kali setiap hari.

Selain 3 petua di atas alternatif mudah untuk ketatkan vagina dengan pantas dan segera anda boleh mencuba Vidara Perfect Serum.  Vidara Perfect Serum (VPS) merupakan Serum Pengetat Miss V terbaik.  Vidara Perfect Serum bertindak sebagai bahan aktif mampu menguatkan acot dan cell Miss V untuk mengembalikannya ke bentuk asal dan seketat seperti mana ketika Miss v masih mempunyai mahkotanya!  Vidara Perfect Serum di adun dengan 5 herba utama terpilih memberi kesan efektif ketatkan vagina dan mempunyai bau yang sangat harum.

Vidara Perfect Serum

Dijamin selamat dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/