3 Petua Pancut Lambat

Rahsia Pancut Lambat

Rahsia Lambat Lambat

Rahsia pancut lambat untuk lelaki bila bersetubuh pastinya ramai yang mahu tahu apa yang perlu dilakukan bagi membolehkan seseorang itu tahan lama atau pancut tanpa mengambil bantuan ubat kuat atau suplemen seperti Vimax Delay Spray, Men Secret Gel, Maca Delay Spray, PL Super Gel, Vimax Booster Biru Putih, Vimax Brown Original, Extenze dan juga Vigrx yang telah terbukti membantu ramai lelaki untuk pancut lambat dan tahan lama ketika bersetubuh.

Kebanyakkan lelaki pada masa sekarang mengalami masalah Ejakulasi Pra-Matang. Belum puas bermain dengan isteri, zakar dah lembik lepas pancut. Akibatnya isteri tak puas dan diri lelaki itu sendiri merasa tertekan kerana tidak dapat memuaskan isteri.

Jadi bagaimanakah caranya untuk bertahan lama semasa bermain dengan isteri atau semasa bersetubuh. Sudah tentu perkara ini sentiasa bermain di fikiran setiap lelaki yang mengalami masalah zakar pancut cepat atau ejakulasi pra matang.

10-comuni-errori-da-evitare-a-letto5

Rahsia Pancut Lambat

Untuk rahsia pancut lambat, terdapat 3 tips dan petua untuk diikuti.

1. Panaskan Zakar

Sebelum bermain dengan isteri, pastikan zakar anda berada dalam keadaan yang agak sedikit panas. Ini adalah kerana zakar yang sejuk pasti akan menyebabkan anda pancut cepat. Tambahan lagi kepala zakar akan berasa lebih ngilu ketika sejuk. Keputusannya, baru mendayung dah pancut. Isteri pun tak puas.

Man and Two Women in Bed Together --- Image by © Ben Welsh/zefa/Corbis

2. Posisi Seks

Posisi seks juga memainkan peranan untuk memastikan anda pancut lambat. Oleh kerana keadaan fizikal setiap manusia adalah berbeza, anda dan isteri harus mencuba mencari posisi seks yang sesuai untuk anda berdua yang boleh melambatkan zakar pancut. Tetapi posisi seks tersebut juga harus memberi kepuasan kepada isteri.

Rahsia Pancut Lambat

3. Kawalan Minda

Walaubagaimana pun, perkara yang paling penting untuk memastikan anda lambat pancut adalah kawalan minda anda. Anda harus berada dalam keadaan tenang dan tidak tertekan atau stress. Kawal minda anda dan katakan kepada diri sendiri bahawa anda tidak akan pancut ketika anda berasa ingin klimaks atau pancutkan air mani.

6a00d83451b71f69e20154327528ff970c-800wi

Yakinkan diri anda, anda boleh!

Selain anda pancutkan air mani ke dalam faraj isteri anda, adakah anda tahu isteri anda juga boleh pancut. Jika isteri anda pancut, itu tandanya isteri anda benar-benar puas dalam hubungan seks.

Amalkan rahsia pancut lambat ini untuk memberi kepuasan kepada hubungan seks anda berdua.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/