3 Teknik Cengkaman Faraj

kemutan faraj
cengkaman faraj

cengkaman faraj

Untuk artikel kali ini admin ingin membincangkan soal seni atau pun teknik cengkaman faraj ketika bersetubuh. Di dalam sesetengah masyarakat tradisional, bakal pengantin perempuan akan diajar teknik-teknik cengkaman faraj supaya ianya dapat mencengkam dengan baik sewaktu berjimak. Cengkaman faraj yang kemas boleh mendatangkan rasa nikmat yang maksima bukan saja kepada suami, malahan juga kepada empunya diri melalui rangsangan dari geseran yang lebih berkesan kepada kepala zakar suami dan dinding rahim isteri. Cengkaman faraj yang kemas dan bersistem membantu melambatkan inzal suami disamping menolong membuatkan isteri inzal dengan lebih cepat lagi. Dengan cara-cara tertentu juga, isteri boleh merangsang suami untuk cepat inzal jika perlu.

Ada 2 cara latihan yang jika diamalkan selalu boleh membantu wanita mempunyai otot faraj yang mampu mengemut atau mencengkam dengan baik

Latihan otot qubul [ buang air kecil ] – dilakukan seolah-olah menahan kencing. Kemut dan tahankan kemutan itu beberapa saat, kemudian lepaskan.

Ulangi sebanyak 20 kali sehari, setiap hari. Latihan ini boleh saja dilakukan pada waktu santai atau ketika memandu atau sewaktu di tempat kerja.

Latihan otot dubur [ buang air besar] – dilakukan seolah-olah menahan najis. Lakukannya 20 kali sehari selepas melatih otot pertama atau qubul

3 Teknik Kemutan Atau Cengkaman Faraj

1. Cengkaman Beserta Diam

Dilakukan apabila suami mendiamkan zakarnya tanpa berdayung. Cengkaman faraj yang dilakukan apabila suami berehat sebentar dalam keadaan zakar diberhentikan dari berdayung dan direndamkan di dalam faraj akan memberi rasa cengkaman faraj yang hebat kepada suami, dan ketika itulah suami akan merasa bagaimana faraj itu memegang dan melepaskan cengkamannya pada batang zakar.

2. Cengkaman Beserta Sorong

Cengkaman faraj apabila suami menyorongkan zakarnya. Cengkaman faraj yang dilakukan apabila suami menyorongkan zakarnya dalam dayungan dan melepaskan kemutan itu semasa suami menarik zakarnya akan mempercepatkan suami memancutkan air mani atau ejakulasi. Ini dilakukan jika suami adalah lelaki yang tahan lama apabila berjimak, atau sekiranya keadaan lubang faraj terlalu licin akibat air mazi isteri yang banyak keluar atau apabila liang rahim longgar akibat banyak kali bersalin.

3. Cengkaman Beserta Tarik

Dilakukan semasa suami menarik zakarnya akan membantu suami melambat inzal dan mempercepatkan orgasme pihak isteri. Gerakan suami menarik batang zakar dalam dayungan yang dibantu oleh cengkaman faraj isteri akan mengurut batang zakar ke arah hujung atau kepala zakar dan ini membantu melambatkan inzal suami.

Sebaliknya bagi isteri, apabila mencengkam zakar yang sedang ditarik dari liang faraj akan menerbitkan rasa nikmat yang maksima di dalam berjimak. Nikmat berjimak ini akan terasa lebih hebat lagi jika tempo suami menarik lebih pantas daripada ketika menyorong zakar.

Faraj yang ketatkan juga membantu cengkaman faraj yang baik. Bagi mendapatkan faraj yang ketat dan mampat anda boleh boleh mencuba Roselyn Virginity Drops membuatkan faraj anda menjadi sempit dan akan membantu anda untuk mendapat keyakinan yang lebih semasa detik-detik yang paling intim bersama pasangan anda. Roselyn Virginity Drops dihasilkan daripada ekstrak herba semulajadi yang membantu untuk mengetatkan otot faraj membuat anda berasa seperti dara sekali lagi.
Roselyn Virginity Drops

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/