3 Tips Miliki Punggung Montok Dan Seksi

Tips Miliki Punggung Montok Dan Seksi
Tips Miliki Punggung Montok Dan Seksi

Tips Miliki Punggung Montok Dan Seksi

Memiliki punggung montok dan seksi umpama satu bonus buat kaum wanita. Selain boleh meningkatkan keyakinan diri, ia juga mampu menarik perhatian kaum Adam. Mempunyai bentuk punggung montok dan seksi bukanlah kerana faktor keturunan. Ini adalah kerana untuk mendapatkan punggung montok dan seksi, anda perlu konsisten dalam mengatur pola pemakanan, rajin bersenam dan menjalani gaya hidup yang sihat.

Sebagai wanita tentu sahaja anda sentiasa mahu kelihatan cantik dan menarik. Jadi, tidak hairanlah ramai wanita yang sanggup melakukan apa sahaja untuk memiliki bahagian tubuh yang menarik. Salah satu aset yang berharga selain payudara yang tegang dan anjal, memiliki punggung montok, lentik dan seksi juga adalah aset yang perlu dijaga bagi wanita lebih-lebih lagi bagi wanita yang sudah berkahwin. Dengan memiliki punggung montok dan seksi akan membuatkan suami bertambah kasih dan sayang sekaligus menjadikan rumahtangga kekal harmoni.

Bagi wanita yang mempunyai banyak masa bolehlah melakukan senaman seperti berjoging dan juga mengikuti kelas tarian aerobik atau pun tarian zumba di gym berhampiran rumah anda. Aktiviti sebegini secara tak langsung sememangnya dapat membantu wanita mendapat dan mengekalkan saiz punggung montok dan seksi.

Berikut 3 cara mudah yang boleh anda praktik bagi mendapatkan bentuk punggung montok, lentik, padat dan seksi.

2015-bikini-swimming-pink-color-Exposed-ass-and-breast-but-sexy-women-love-this-wear-Beach

1. Aktiviti Berbasikal

Berbasikal boleh menjadi salah satu cara untuk membentuk punggung montok dan seksi. Ketika anda menekan pedal basikal, maka otot maximus gluteal atau otot di bahagian atas punggung akan membentang pada tulang paha dan akan turut bergerak. Jadi, jika mahu memiliki punggung seksi jadi rajin-rajinlah berbasikal.

Showing her beautiful buttocks

2. Senaman Kaki

Cuba seimbangkan diri anda. Setelah itu, lapangkan lengan sejajar dengan lantai. Kemudian angkat salah satu kaki anda dan jengkit selama beberapa minit dan setelah itu berdiri seperti biasa.

علاج تكبير المؤخرة و الارداف بالاعشاب الطبيعية

3. Menyandar Pada Sudut 45 Darjah

Letak meja sedikit di depan anda. Kemudian berdirilah dengan kaki yang terpisah dan gunakan meja tersebut sebagai tempat menyandar pada sudut 45 darjah. Kemudian angkatlah kaki anda di belakang anda tanpa membongkok. Biarkan seketika dan turunkan kaki anda.

sexy-long-legs

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/