4 Ciri Wanita Kuat Nafsu Seks

kuat nafsu seks
kuat nafsu seks

kuat nafsu seks

Apakah ciri-ciri wanita kuat nafsu seks ?

Artikel kali ini bukan bertujuan untuk merendahkan martarbat seorang wanita, namun ini adalah menurut kajian dan fakta tidak semuanya wanita kuat nafsu seks ada ciri-ciri seperti yang ingin admin kongsikan.

Sudah lumrah manusia secara fitrahnya tidak boleh lari dari keinginan seks. Bercerita tentang seks dan nafsu seks wanita, seringkali kita mendengar tentang beberapa pendapat atau mungkin mitos tentang cara-cara mengenali ciri-ciri wanita yang kuat nafsu seksnya.

Ciri-ciri wanita kuat nafsu seks juga telah diceritakan oleh orang lama diturunkan kepada anak-anak bujang mereka apabila ingin mendirikan rumah tangga. Agak kelakar juga bila dilihat ciri-ciri wanita kuat nafsu seks seperti dibawah ini :

Ini antara ciri-ciri wanita kuat nafsu seks :

1. Leher Bergaris

leher-bergaris

Ciri pertama wanita kuat nafsu seks ialah wanita yang mempunyai leher bergaris (gelang) juga dikatakan mempunyai keinginan nafsu seks kuat dan imaginasi seks yang tinggi. Wanita seperti ini cepat terangsang dengan ciuman dan pelukan.

2. Berbadan Sedikit Bongkok

bongkok udang

Ciri kedua wanita kuat nafsu seks ialah wanita yang dipanggil badan sedikit bongkok atau lebih popular bongkok udang. Dalam bahasa inggeris ia dikenali sebagai Bent-Over-Row. Ada juga petua yang mengatakan bahawa wanita yang sedikit bongkok sering melakukan seks oral pada pasangan, oleh itu wanita-wanita ini memiliki nafsu seks kuat dan imaginasi seks yang tinggi.

3. Berbulu Lebat

bulu lebat

Ciri ketiga wanita kuat nafsu seks ialah wanita yang memiliki bulu roma lebat dikatakan mempunyai nafsu seks kuat dan keghairahan yang tinggi. Tak kisahlah bulu roma pada tangan, ketiak, betis, kening atau lain-lain.

4. Bibir Tebal

bibir seksi

Ciri keempat wanita kuat nafsu seks ialah wanita yang mempunyai bibir yang tebal juga dianggap mempunyai ghairah nafsu seks kuat yang tinggi. Ada yang beranggapan saiz dan bentuk bibir seseorang wanita adalah sama dengan saiz bibir faraj.

Tidak pula dapat admin pastikan sejauh manakah kebenaran ciri-ciri wanita kuat nafsu seks ini kerana belum ada hasil kajian yang mengesahkan bahawa semua ini adalah fakta. Walaubagaimana pun, adakah anda dalam kategori empat diatas.

Bagi wanita yang tidak punya ciri-ciri di atas ataupun kurang keinginan nafsu seks ketika bersama dengan suami. Boleh dapatkan produk-produk yang mungkin dapat membantu menyelesaikan masalah dan meningkatkan nafsu berahi anda semula seperti malam pertama.

Produk Kesihatan Seks Wanita

Produk Kesihatan Seks Wanita

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/