4 Pengaruhi Besar Zakar

Saiz Zakar
Besar Zakar

Besar Zakar

Sesetengah lelaki menganggap besar zakar dan panjang mempengaruhi prestasi seks seseorang bila beraksi di atas ranjang. Dengan besar zakar dan panjang seseorang lelaki itu dapat memberi kepuasan kepada pasangannya dalam melakukan hubungan seks.

Sebenarnya banyak faktor yang mempengaruhi prestasi seks seseorang lelaki kerana bukan sahaja saiz besar zakar dan panjang yang menjadi ukuran tetapi tahap stamina dan pengalaman dalam memastikan dapat tahan lama ketika bersetubuh yang memainkan peranan penting. Jika anda ada pakej yang lengkap semua seperti memiliki saiz besar zakar dan panjang juga stamina yang kuat untuk pancut lambat anda harus mensyukurinya kerana diberi kelebihan oleh Allah SWT untuk membahagiakan isteri anda.

Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi saiz besar zakar lelaki Melayu? Kajian menunjukkan terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi saiz besar zakar lelaki Melayu ini.

Faktor Pengaruhi Saiz Zakar

Terdapat 4 faktor pengaruhi saiz besar zakar lelaki Melayu yang dikumpul daripada kajian-kajian yang dilakukan oleh pakar perubatan.

Saiz Besar Zakar Melayu, Faktor Yang Mempengaruhi

1. Bersunat

Jangan bersunat ketika usia masih dalam pertumbuhan, biarkan kulit zakar dan besar zakar berkembang lebih dulu. Umur yang sesuai antara 13-14 tahun. Berkhatan pada usia ini, membuatkan kulit zakar tertarik. Boleh mencontohi kebiasaan unik bangsa Afrika yang sejak remaja hingga dewasa selalu mengurut zakar mereka. Tak hairan bangsa Afrika dikenali sebagai bangsa berzakar besar.

2. Pemakaian Seluar Dalam

Kebiasaan memakai seluar dalam yang ketat sepanjang hari bukanlah suatu yang baik. Hindarilah memakai seluar dalam yang ketat dengan menggantikannya dengan seluar pendek dan longgar atau boxer. Peredaran darah dan pertumbuhan besar zakar akan lebih baik.

50ce6b06444168bd4411bd16f2630b38

3. Pengambilan Zink Ketika Hamil

Kekurangan pengambilan zink ketika hamil mempengaruhi perkembangagan organ pembiakan. Namun masih kurang kesedaran pengambilan zink di kalangan ibu-ibu yang hamil. Selain itu pengambilan zink perlu di bawah nasihat doktor selama ibu mengandung.

4. Makanan Ruji

Nasi adalah makanan ruji bagi masyarakat Melayu. Namun semasa pembesaran, protein lebih banyak diperlukan berbanding. karbohidrat. Yang terjadi sekarang anak-anak sekarang gemuk-gemuk tapi tidak bertulang besar. Akibatnya, saiz besar zakar tidak berkembang secara optimum, selain nasi mengandungi unsur salah satu enzim yang menghalang penyerapan Zink dalam tubuh.

Saiz Zakar

Tidak Dapat Dibuktikan 100%

Walaupun faktor-faktor yang dinyatakan di atas memberi kesan secara tidak langung terhadap saiz besar zakar dan pertumbuhan zakar, fakta-fakta ini tidak dapat dibuktikan sepenuhnya.

Faktor yang lebih memainkan peranan adalah faktor genetik berbanding faktor-faktor di atas. Tetapi ini tidak bermakna faktor-faktor yang dinyatakan di atas tidak langsung memainkan peranan. Cuma pengaruhnya agak kecil berbanding faktor genetik.

Jika anda risau saiz besar zakar akan mempengaruhi keupayaan anda dalam hubungan seks, jangan! Sebenarnya saiz besar zakar hanya memainkan peranan yang sangat kecil untuk menentukan kepuasan dalam hubungan seks berbanding faktor lain yang lebih penting seperti teknik seks dan prestasi anda di ranjang.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/