4 Petua Mencantikkan Payudara

Payudara Anjal
Payudara Anjal

Payudara Anjal

Payudara merupakan antara aset terpenting buat seorang wanita. Mempunyai payudara yang tegang dan cantik menjadi setiap idaman setiap wanita, namun tidak semua wanita mempunyai aset payudara yang sedemikian.

Oleh itu, seseorang wanita yang ingin mempunyai payudara yang anjal, hebat dan menarik perlulah berusaha sebaik mungkin untuk mendapat payudara yang cantik dan sempurna.

Berikut adalah beberapa petua orang tua yang boleh diamalkan untuk tujuan tersebut.

1. Memulih Puting Dari Rekahan Kulit

Untuk memulihkan rekahan pada puting, ambil minyak kelapa hijau dan campurkan sedikit halba. Sapukan pada hujung puting anda. Jangan lakukan ketika menyusukan anak.

2. Memerahkan Puting Yang Lebam

Puting payudara yang kelihatan lebam dan hitam dapat dikembalikan kepada warna asal. Ambil 3 helai sireh dan tumbuk sehingga menghasilkan air berwarna merah. Perah air sireh dan sapukan di sekitar puting Lakukan setiap malam sehingga berhasil.

3. Petua Menegangkan Payudara

Wanita yang sudah bersalin akan mengalami masalah buah dada menjadi kendur tidak bermaya seperti dahulu. 1) Dapatkan beberapa helai daun sirih Melayu ianya berdaun lebar dan berwarna hijau. Sapukan minyak kelapa (seelok-eloknya dibuat sendiri) pada daun sirih. Salaikan mengunakan api lilin dan tekapkan pada buah dada. Biarkan ia kering dan dibuat berulang kali. Menurut orang tua yang memberikan petua ini, petua ini dipanggil ‘Petua Sayang suami’. Kupas setengah biji labu dan masak sehingga menjadi lembik. Ramas labu tersebut tika masih suam. Kemudian, sapukan pada seluruh payudara lebih kurang 20 minit. Lakukan 2 kali seminggu. Sapukan putih telur pada sekeliling buah dada dan biarkan kering semalaman. Buat 3 kali seminggu. Amalkan meminum air kanji (air masak nasi) sebelum tidur malam. In Shaa Allah ianya mujarab.

4. Petua Mencantikkan Payudara

Panaskan dua sudu minyak sapi kemudian biarkan sejuk. Sapu dan urutkan di sekeliling payudara selama 15 minit. Basahkan tuala dengan air suam. Lap sehingga bersih. Petua 2 tumbuk sepuluh ulas bawang merah hingga halus. Sapukan disekitar payudara, jangan terkena putingnya. Biarkan selama 15 minit. cuci dan bilas dengan air bersih. Semoga kebahagiaan rumahtangga puan-puan akan bertambah seri lagi dengan kehadiran cahaya mata dan tubuh badan yang menawan. Bersama samalah kita amalkan.

Anda juga boleh mencari alternatif yang paling mudah dengan menjimatkan masa dan tenaga dengan mencuba produk-produk mencantikkan payudara kami  Thanyaporn dan Vidara Bust Up Cream seperti gambar di bawah ini.

produk kecantikan payudara

produk kecantikan payudara

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/