4 Punca Pancutan Pramatang

pancutan pramatang
pancutan pramatang

pancutan pramatang

Tanya Diri Anda…Adakah Berupaya Memuaskan Nafsu Isteri Anda, Adakah Mengalami Pancutan PraMatang atau cepat sangat Klimaks. Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?

Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda,  merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda? Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

1. Hormon Seks Yang Tinggi

Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

2. Sensitiviti Melampau

Sensittiviti yang melampau pada kepala takuk atau kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan air mani di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

3. Imaginasi Seks Yang Tinggi

Keinginannya terlalu melampau dan imaginasi seks yang tinggi antara punca pancutan pramatang hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya daripada memancutkan air mani.

4. Berahi Yang Tinggi

Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal kesemua bahagian seksual anda -Daripada keberahian hinggalah ke pancutan air mani anda. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda dan ini akan menyebabkan anda cepat pancut dan sukar dikawal.

ISTERI TERSENYUM GEMBIRA, ANDA TERSENYUM BANGGA.

Gunakan Pakej Vimax Booster Dan Vimax Delay Spray pada malam Jumaat anda. Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!

Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100% nya adalah herba.

Pakej Vimax Booster dan Vimax Delay Spray sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuas hati dengan hasilnya. Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Pancutan Pramatang Menghantui Anda? Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?

Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) – Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Menelan Sebiji Kapsul Vimax Booster Dan Dengan 3 Kali Pancitan Pada Zakar Anda Menggunakan Vimax Delay Spray– 100% Asli.  Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!

Mahukah Anda:

Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

Hasilnya segera dan anda tidak perlu:

Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/