4 Rahsia Seks Lelaki

rahsia seks lelaki
rahsia seks lelaki

rahsia seks lelaki

Pada kali ini admin akan membincangkan mengenai Rahsia Seks Lelaki atau Suami.

Secara umumnya terdapat 4 rahsia yang mana suami keberatan untuk memberitahu isterinya berkaitan seks atas beberapa faktor yang tidak mengizinkannya berbuat sedemikian.

1. Tidak Sentiasa Mahu Mulakan Seks 

Hubungan seks bukanlah matlamat utama. Boleh dikatakan semua lelaki akan amat gembira dengan pujukan dan rayuan cinta isterinya ketika di atas ranjang.  Ini akan mengakibatkannya merasa senang hati dan diperlukan,  dan menyebabkan lelaki itu semakin sayangkan isterinya.  Ada juga lelaki yang mengalu-alukan inisiatif seksual isterinya kerana ini menyebabkan mereka rasa diperlukan dan membawa rasa kurangnya bebanan pemula segala-galanya termasuk seks.  Wanita pula keberatan memulakan seks kerana mereka khuatir ini akan menekan perasaan suaminya atau takut akan ditolak.  Tetapi sebagaimana juga suami yang kadangkala ditolak oleh isterinya apabila mahu memulakan seks,  wanita juga patut sedar mengenai risiko penolakan itu,  seperti mana juga wanita, suami juga mungkin menolak seks.

2.  Lelaki Juga Perlukan istimta’  

Apa itu istimta’? Istimta’ bermaksud onani atau melancap dengan menggunakan tangan. Wanita perlu tahu bahawa suami tidaklah sentiasa boleh bangkit ghairahnya bila saja melihat susuk tubuh isterinya. Lelaki juga perlukan wanita mencumbu rayu dirinya untuk membolehkannya benar-benar ghairah dan bersedia.  Jika suami didapati lambat bangkit nafsu syahwatnya bila melihat isterinya, maka isteri mulalah risaukan kecantikan dan daya tariknya dan suami mulalah risaukan kekuatan seksnya.  Sedangkan sebenarnya istimta’ yang cukup itu adalah normal bagi semua lelaki.

3.  Lelaki Bukanlah Hanya Mahu Jimak 

Kadangkala apa yang suami mahu hanyalah dakapan, ciuman dan perbualan. Suami faham bahawa kemesraan fizikal tidak selalunya berakhir dengan jimak  kerana ianya adalah bahagian yang penting dalam hubungan mesra suami isteri. Ada pula suami mahu rasa dipentingkan oleh pasangannya,  melakukan jimak semata-mata tidak cukup untuk sebilangan besar

4.  Cinta Kasih Faktor Penting Kegembiraan Seksual

Berkongsi hidup dengan isteri yang benar-benar kenal dan cinta adalah dambaan suami, dengan isteri seperti ini suami akan rasa selamat,  diterima dan rasa dicintai.  Kadang-kadang lelaki juga seperti wanita,  lebih tinggi penglibatan emosi mereka maka lebih tinggi kepuasan fizikal mereka.

Terima Kasih Kerana Sudi mengunjungi Laman Web Kami, Lihat-lihatlah Produk Kami Mungkin Anda Memerlukannya.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/