4 Tips Buat Faraj Isteri Berair

Tips Buat Faraj Isteri Berair
Tips Buat Faraj Isteri Berair

Tips Buat Faraj Isteri Berair

Kenapa begitu penting untuk membuat faraj isteri berair atau basah ketika hubungan seks? Faraj isteri berair yang basah memainkan peranan yang penting ketika bersetubuh. Faraj yang kering akan membuat isteri berasa sakit atau ngilu. Malah faraj yang kering juga adalah antara punca utama yang membuatkan wanita gagal puas dan klimaks dalam hubungan seks.

Selain daripada membuat isteri anda sakit, dan gagal klimaks, salah satu implikasi lubang faraj kering ketika bersetubuh adalah kesan melecet dan melepuh pada lubang faraj isteri. Ouch! Oleh itu untuk menikmati hubungan seks yang penuh nikmat, dan sekaligus membuat isteri anda puas sepenuhnya, anda harus pastikan faraj isteri berair dan benar-benar basah sebelum anda mula mendayung.

90s-Dude-4

Cara Buat Faraj Isteri Berair Dan Basah Tanpa Bersetubuh

Terdapat beberapa teknik yang boleh anda lakukan dalam hubungan seks untuk membuat faraj isteri basah sepenuhnya. Cara terbaik ialah memanjangkan tempoh foreplay, atau lakukan foreplay dengan teknik yang betul.

Walau bagaimanapun, terdapat juga beberapa tips dan teknik di luar persetubuhan yang boleh membantu membuat faraj isteri berair atau basah dan menjanjikan hubungan seks yang lebih nikmat. Anda boleh membantu isteri anda membuat faraj beliau lebih basah secara semulajadi dengan tips berikut.

1. Minyak Zaitun

Minyak zaitun telah digunakan sejak zaman dahulu kala sebagai bahan untuk melembapkan faraj. Gosokkan satu sudu minyak zaitun pada faraj setiap kali selepas mandi. Amalkan dua kali sehari, iaitu pagi dan malam. Bukan sahaja faraj isteri anda akan mudah basah, malah faraj isteri lebih lembut dan gebu dengan khasiat minyak zaitun.

hot_holiday6053

2. Pembersih Wanita Semulajadi

Beli kan pembersih wanita semulajadi Vidara Feminine Hygiene sebagai hadiah kepada isteri. Elakkan isteri anda dari menggunakan pembersih wanita yang berasid atau beralkali.

Sensual Image Elegant Curves

3. Omega 3

Asid lemak seperti Omega 3 adalah antara ramuan yang boleh mengurangkan faraj kering dan membuat faraj lebih basah. Antara sumber utama asid lemak adalah seperti ikan salmon, ikan tuna, dan juga Vitamin A, B dan Beta Carotene. Anda boleh mendapatkan Omega 3 sebagai makanan tambahan untuk membantu buat faraj isteri basah.

preview_480p

4. Banyakkan Minum Air

Faraj kering selalunya disebabkan oleh kurangnya cairan dalam badan wanita. Oleh itu galakkan isteri anda untuk minum lebih banyak air setiap hari, bukan sahaja ketika ingin bersetubuh. Seperti yang disarankan oleh pakar kesihatan, minum antara 8 hingga 10 gelas air sehari. Kurangkan juga pengambilan minuman yang tinggi kafein seperti kopi dan teh.

young-sexy-girl-flirting

Foreplay Untuk Pastikan Faraj Isteri Basah Ketika Bersetubuh

Tips di atas adalah antara cara untuk membuat faraj isteri berair dan basah tanpa bersetubuh. Walaupun tips-tips di atas boleh membantu, cara terbaik untuk membuat faraj isteri anda lebih basah dan bersedia adalah ketika hubungan seks. Cara terbaik untuk membuat isteri anda bersedia dan memastikan faraj isteri berair dan benar-benar basah ketika seks adalah dengan memanjangkan proses foreplay, dan melakukan foreplay dengan teknik yang betul.

Jika anda telah membaca di Petua Bahagia sebelum ini tentang kepentingan teknik foreplay, anda pasti tahu bagaimana teknik foreplay yang betul memainkan peranan yang sangat penting untuk memuaskan isteri anda di ranjang. Permainan foreplay yang betul bukan sahaja boleh membuat faraj isteri basah sepenuhnya, tetapi juga akan memastikan isteri anda benar-benar bersedia untuk orgasme sehingga pancut.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/