4 Tips Kekal Cantik Seksi

Tips Kekal Cantik Seksi
Tips Kekal Cantik Seksi

Tips Kekal Cantik Seksi

Wanita yang sudah berkahwin pasti ingin kekal cantik seksi di mata suami. Ini kerana untuk kekal cantik seksi selepas berkahwin adalah satu cabaran besar buat wanita apatah lagi bila berat badan dah mula naik akibat tak jaga makan. Untuk kekal cantik seksi wanita harus menitikberatkan penjagaan badan untuk nampak lebih langsing dan juga pandai mengamalkan petua-petua orang lama yang menjadikan herba dan ulam-ulaman sebagai makanan mereka.

Adakah hubungan anda dan suami di kamar tidur semakin pudar ghairahnya? Jangan dibiarkan aktiviti di ranjang ini sepi dan dingin kerana suami anda perlukan kelainan yang harus anda persembahkan kepadanya dengan cara menggoda menggunakan wajah cantik seksi anda . Salah satu cara untuk mengelakkan selera suami terhadap anda berkurangan adalah berfikiran positif bahawa anda adalah seorang yang cantik seksi.

46999317.cms

Bagaimana cantik seksi ini boleh terjadi? Mari admin PB kongsikan dengan anda 4 tips untuk wanita kekal cantik seperti dibawah ini.

1. Elak Selekeh
Sibuk dengan kewajipan menjaga anak, memasak dan mengemas rumah bukanlah tiket untuk anda memberi alasan malas merias diri. Tidak perlu olesan solekan tebal, cukup dengan berpakaian kemas dan cantik seksi, berbau harum dan rambut tersisir rapi. Ia bisa tambah rasa kagum suami terhadap ‘kehebatan’ anda sebagai seorang ibu dan juga isteri.

Sexy-Look-Girl-Hd-Wallpaper

2. Dapatkan Bentuk Badan Menarik
Bukanlah ingin mengagungkan mereka yang mempunyai bentuk badan menarik dan mengiurkan, tetapi adalah satu kewajipan untuk kaum wanita kekal cantik seksi dengan menjaga penampilan diri buat suami tersayang. Ia dapat menambah rasa kasih si suami kepada isteri tercinta malah menjadikan tubuh badan lebih segar dan berseri.

Sexy_Various_Models_1920x1440_HD_Wallpapers_Pack_14-1.jpg_Sexy_Various_Models_1920x1440_HD_Wallpapers_Pack_14_-_13

3. Sentiasa Berbau Wangi
Walau dimana sahaja anda berada, pastikan tubuh badan berbau wangi dan menyegarkan. Jangan lupa pakai pelembap kulit dan haruman yang bisa bangkit rasa ghairah, walaupun ketika masak di dapur. Kalau si dia mendekati pun, anda rasa yakin untuk berlagak seksi dihadapannya kerana penampilan yang memberangsangkan.

a

a

4. Berpakaian Cantik Seksi
Pilih pakaian yang sesuai dan selesa untuk anda, tanpa mengabaikan elemen fesyen yang menarik. Tidak semestinya berpakaian ketat sahaja boleh membangkit ghairah, malah baju jarang dan longgar juga ada sisi menarik tersendiri. Yang penting, anda selesa menyarungnya. Keselesaan memberi keyakinan kepada anda untuk bergerak bebas.

5. Miranda Kerr

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/