4 Tips Ringan Ringan Isteri

Ringan Ringan
Ringan Ringan

Ringan Ringan

Ramai para isteri yang beranggapan bahawa suami mereka tidak suka aktiviti foreplay atau dikenali sebagai ringan ringan dalam bahasa Malaysia ketika berasmara. Ini adalah tanggapan yang salah. Seperti wanita, kaum lelaki juga perlu lakukan ringan ringan ketika berasmara untuk meningkatkan ghairah seksual mereka. Walaubagaimanapun, terdapat beberapa teknik ringan ringan khusus yang boleh membuat suami anda tidak tahan dan bertambah sayang kepada anda ketika di ranjang.

Walaupun pemikiran dan kelakuan kaum lelaki adalah berbeza dengan wanita, terutama ketika berasmara, namun teknik ringan ringan untuk menggoda suami boleh dikatakan hampir sama dan tidak banyak berbeza dengan teknik ringan ringan untuk menggoda isteri. Berbanding teknik ringan ringan untuk isteri, yang memerlukan suami lebih menjurus kepada rangsangan fizikal berbanding rangsangan emosi. Ini kerana jika anda masih belum tahu, kaum lelaki adalah makhluk yang lebih mudah diusik dengan ciri-ciri fizikal, seperti penampilan isteri, dan sentuhan dan belaian pada tubuh mereka.

 

Di sini admin PB ingin berikan 4 tips ringan ringan khusus kepada isteri yang boleh anda gunakan untuk menggoda suami anda sebelum bersetubuh.

couples-vancouver-boudoir00

1. Blowjob

Blowjob atau seks oral adalah isu yang sensitif pada masyarakat kita. Ramai isteri yang ragu-ragu untuk melakukan blowjob kepada suami mereka walaupun telah berkahwin dan berasmara bertahun-tahun lamanya. Di sini saya ingin berikan satu fakta yang boleh membantu anda. Zakar suami anda akan lebih keras dan tegang sekiranya anda melakukan blowjob kepada beliau.

Kenapa? Kerana sensasi yang diberikan oleh bibir dan lidah anda adalah berbeza dengan hanya merangsang zakar suami dengan tangan. Anda tidak perlu meniru aksi pelakon filem lucah yang memasukkan zakar sepenuhnya di dalam mulut. Cukup sekadar menjilat atau menghisap dengan ringan zakar suami anda. Ini sudah cukup untuk membuatkan zakar suami anda menjadi semakin keras dan membuat beliau mengerang kesedapan.

blowjob-672x372

2. Cium, Hisap Dan Jilat

Bila kali terakhir anda mencium bahagian lain pada tubuh suami anda selain dari bibirnya? Seperti tubuh anda, tubuh suami anda juga mempunyai bahagian sensitif yang boleh anda eksploitasi untuk membangkitkan ghairah beliau. Pernah tak anda menjilat atau menggigit puting tetek suami anda? Bunyinya agak pelik kan jika isteri yang melakukannya? Selalunya hanya suami yang menjilat puting payudara isteri. Bagaimana pula mencium perut dan pangkal paha suami? Anda pernah cuba?

Yuling-Derrick-Boudoir-116

3. Goda Emosi Suami

Para isteri jarang cuba untuk menggoda emosi suami mereka dan seringkali hanya lebih menumpukan kepada godaan fizikal, seperti berpakaian seksi. Rugi sekali kerana suami anda juga perlu dirangsang dari aspek emosi selain fizikal.

Bagaimana jika anda menghantar sms nakal kepada suami anda berbunyi “malam ni ada surprise untuk you”, atau “rindulah kat abang”. Ini akan membuka suis suami anda, dan akan membuatkan beliau secara automatik akan berfantasi dan menginginkan anda.

HBMN01

4. Meraba Suami

Ingat tak berapa kali sebelum ini ketika berasmara anda yang mula dulu meraba suami anda? Saya jamin ramai isteri yang mengharapkan suami mereka yang memulakan dahulu untuk meraba dan membelai mereka.

Kali ini cuba anda yang memulakan dulu meraba dan membelai suami anda. Tidak perlu tunggu sehingga suami membuka pakaian beliau. Mulakan sahaja ketika sedang menonton tv berdua, atau ketika sedang berbual-bual.

Jika anda lebih daring, anda boleh mulakan ketika suami sedang memandu untuk pulang ke rumah selepas makan malam. Tetapi yang ringan-ringan sahaja untuk mengelakkan suami hilang tumpuan di jalan raya.

72bf4834-4496-40b8-bf11-35d3b5e4e968.quality_lighter.inline_yes

Ringan Ringan Amat Penting

Ya teknik ringan ringan adalah amat penting, untuk isteri mahupun suami. Admin berharap para isteri tidak akan mengabaikan untuk buat ringan ringan menggoda suami mereka. Gunakan tips ringan ringan yang admin berikan ini untuk meningkatkan ghairah suami anda dan membuatkan beliau lebih terangsang untuk menggomol anda.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/