5 Cara Mencapai Klimaks

mencapai klimaks
mencapai klimaks

mencapai klimaks

Bagaimana anda dan pasangan mencapai klimaks dalam hubungan seks ?

Ketika sudah menjadi pasangan suami isteri aktiviti bercinta ketika di atas ranjang sudah menjadi suatu keperluan. Sama seperti keperluan makan dan minum, tetapi bagaimana jika isteri anda tiba-tiba tidak berhasrat untuk bercinta di ranjang? Tentu ia akan menjadikan suasana kehidupan pasangan menjadi tidak harmonis. Dan lebih membimbangkan lagi jika perkara sebegini terjadi pada suami.

Namun apa kesannya jika anda menghadapi suatu kenyataan yang amat mengecewakan apabila hakikatnya anda mudah tewas bila beraksi diatas ranjang? Tentu ini sangat mengejutkan dan membuat pasangan anda kecewa. Namun sebagai seorang lelaki mengaku kalah jangan sekali sehingga menjejaskan reputasi anda hanya kerana masalah ejakulasi awal ini. Ada banyak cara dan teknik seks tahan lama bercinta yang boleh membuat anda dan pasangan anda mencapai klimaks dan kepuasan seksual seperti yang diinginkan.

klimaks

klimaks

Berikut di bawah ini admin ingin kongsikan teknik mencapai klimaks bila anda melakukan hubungan seks bersama pasangan :

1) Berusaha selalu dan minda sentiasa berada dalam kawalan, sekali anda terlepas kawalan maka akan terasa sulit dalam mengendalikan masa ejakulasi dan ini menyebabkan anda dan pasangan sukar mencapai klimaks bersama.

2) Adakah melakukan aktiviti foreplay sebelum memasukkan zakar ke dalam faraj pasangan dapat membantu anda dan pasangan mencapai klimaks?, Jawapannya ya aktiviti foreplay dapat membantu. Ini kerana cara dan teknik tahan lama bercinta ini dianggap paling berkesan? Dengan aktiviti foreplay ini akan membuat isteri anda terangsang dan mampu mencapai klimaks bersama.

3) Berlatih dengan cara menahan ejakulasi untuk mencapai klimaks dengan teknik tahan lama bercinta, ini boleh dilakukan dengan mengalihkan perhatian dalam minda. Jadi, jika anda hampir mencapai klimaks, segera hentikan dan tundalah ejakulasi tersebut sebagai cara dan teknik tahan lama bercinta.

4) Teknik pernafasan, cara dan teknik tahan lama bercinta ini sangat ampuh untuk membuat tubuh rileks dan mampu menahan ejakulasi untuk mencapai klimaks agar tidak cepat keluar air mani sebelum masa yang tepat . Pernafasan boleh dilakukan melalui hidung dengan teknik dan cara yang tepat.

5) Cubalah posisi seks yang berbeza untuk anda dan pasangan mencapai klimaks bersama. Dengan menggunakan cara dan teknik tahan lama bercinta ini bermanfaat untuk mengurangkan kuasa penembusan yang besar. Jadi isteri berada di kedudukan atas dan suami berada di kedudukan bawah.

klimaks

klimaks

Itulah cara seks tahan lama bercinta yang boleh dipraktikkan dan digunakan ketika melakukan hubungan seks agar mencapai kepuasan seks yang diinginkan. Adapun cara atau alternatif lain yang boleh anda gunakan produk yang paling tepat untuk seks tahan lama bercinta dalam mencapai klimaks bersama ialah dengan penggunaan PL Super Gel, Vimax Delay Spray, Stud 100, Maca Delay Spray, Men Secret Gel dan juga dengan pengambilan ubat kuat atau suplemen seperti Vimax Booster, Vimax Brown Original, Extenze, Vigrx dan Semenax yang ramuan seks tahan lama yang diperbuat daripada 100% herba semulajadi adalah merupakan penyelesaian paling tepat untuk lelaki yang mengalami masalah ejakulasi awal, kurang kuat dan tahan lama serta bagi lelaki yang mengalami masalah disfungsi erektil sehingga tidak dapat merasakan kenikmatan dan kepuasan saat melakukan hubungan seks.

Produk tahan lama

Produk tahan lama

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/