5 Ciri Lelaki Hebat Idaman Wanita

lelaki kuat
lelaki hebat

lelaki hebat

Lelaki hebat bukanlah lelaki yang berbadan sado dan yang kuat bergaduh tetapi lelaki hebat yang admin maksudkan di sini ialah lelaki hebat yang mempunyai zakar yang keras serta ampuh dan mampu bertahan lama semasa mengadakan hubungan seks bersama pasangannya. Kalau zakar lembik dan tidak tahan lama, alamatnya meranalah isteri anda.

Di bawah ini terdapat 5 ciri bagaimana anda boleh menjadi lelaki hebat dambaan wanita. Mari kita lihat!

1.  Jinak Menguasai Nafsu Syahwat Isteri

Wanita amat sukakan cara lelaki hebat yang tidak gelabah dan tidak gelojoh bila mengadakan hubungan seks. Nafsu syahwat wanita mudah dijinakkan lelaki seandainya anda melakukan foreplay terlebih dahulu agar air mazinya keluar dan memudahkan zakar anda menusuk ke dalam farajnya. Bila anda melakukan melakukan cumbu rayu dan senda gurau ini secara langsung dapat meningkatkan nafsunya. Ramai lelaki gagal atau tidak tahu ilmu untuk merangsang nafsu wanita dan akibatnya isteri anda akan mengalami fobia untuk melakukan seks dengan anda selepas ini (masalah cecair faraj tidak mencukupi dan tidak bersedia untuk seks).

2. Sentiasa Bertenaga

Untuk menjadi seorang lelaki hebat atau suami yang hebat hendaklah sentiasa bertenaga dan bersedia pada bila-bila masa sahaja untuk memberikan layanan terbaik kepada isterinya. Tiada membawa maknanya jika anda selalu tidak bermaya, lemah dan sakit hingga terlantar di hospital. Menjadi lelaki hebat dan hebat bukan sahaja anda mampu memberikan isteri nafkah lahiriah seperti menyediakan rumah, kereta, pakaian, makan minumnya tetapi juga mestilah ‘power’ apabila beraksi di ranjang bagi memuaskan nafsu isteri.

Bagi mencapai hasrat di atas sebenarnya tidaklah sesusah mana pun. Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan mengamalkan senaman ringkas selama 10 minit sehari selepas bangun dan semasa hendak tidur sudah memadai. Jika anda berdisiplin dan sentiasa mengamalkan senaman ini, In Shaa Allah tenaga kelakian anda akan menjadi hebat seperti harimau yang sedang kelaparan.

3. Zakar Besar Dan Ampuh

Ramai lelaki memandang ringan tentang penjagaan senjata yang satu ini iaitu zakar. Salah satu punca berlakunya keruntuhan rumahtangga ialah kegagalan suami memberikan kepuasan seks kepada isteri. Tiada gunanya anda sebagai suami memiliki harta kekayaan yang melimpah ruah dan fizikal badan yang tegap tetapi memiliki zakar yang tidak mampu berfungsi dengan baik atau lebih parah lagi Mati Pucuk. Masalah zakar pendek, kecil, lembik, cepat kendur, kurang tegang dan keras ini sebenarnya boleh di atasi sekiranya anda rajin bersenam. KLIK SINI. Anda harus berusaha dari sekarang agar perkara yang utama ini cepat diselesaikan dan seterusnya anda dapat memuaskan nafsu isteri dengan kenikmatan yang luar biasa.

4. Mampu Bertahan Lama Di Ranjang

Aspek yang paling penting sewaktu anda melakukan hubungan seks bersama isteri ialah sejauh mana anda boleh bertahan lama. Bagi wanita, mereka memerlukan masa yang agak panjang sedikit berbanding lelaki dalam mencapai klimaks. Sungguh memalukan dan menghampakan apabila suami mengalami masalah terpancut awal. Suami asyik makan seorang sahaja sedangkan isteri makan hati menjeruk rasa.

5. Mahir Dalam Teknik Dan Posisi Seks

Jika anda ingin menjadi lelaki hebat di ranjang, anda perlulah mahir sekurang-kurangnya 10 posisi seks. Mengapa ianya penting? Ini adalah kerana setiap posisi seks itu ada kelebihan dan kekurangannya tersendiri. Posisi seks yang berbeza-beza bertujuan supaya anda dapat mengawal tempo dayungan dan kedalaman tusukan zakar ke dalam vagina selain berupaya untuk meningkatkan sensasi seksual kepada isteri dan dapat memperlambatkan masalah pancut air mani. Jadi, jika anda bijak menggunakan posisi seks yang betul dan kreatif untuk mempelbagaikan cara posisi seks sudah pasti akan memberikan kenikmatan seks yang maksimum kepada isteri anda.

Kesimpulan

Jangan memandang remeh dan dibiarkan masalah ini berlanjutan. Berkemungkinan selama ini isteri anda hanya mendiamkan diri dan memendam rasa tentang permasalahan ini. Cuba anda bayangkan anda berada di tempat isteri. Suami sudah berasa puas seks bila sudah memancutkan air mani sedangkan isteri belum pun mencapai orgasme. Adakah adil namanya? Jadi, jika anda merasakan bahawa anda tergolong dalam kategori ini, usahakanlah sesuatu agar isteri anda tidak merungut dan mula menunjukkan muka sinis untuk menolak segala permintaan seks yang anda inginkan pada waktu-waktu akan datang.

P/S : Lagi Besar Lagi Nikmat Tau! Untuk Kasi Tambah Saiz Zakar Dengan Menggunakan Hydromax X-30 Xtreme

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/