5 Fakta Seks Lelaki

Fakta Seks Lelaki
Fakta Seks Lelaki

Fakta Seks Lelaki

Fakta seks lelaki bukanlah imaginasi seks yang selalu bermain di fikiran lelaki bila bercakap mengenai soal hubungan seks. Isu seks yang selalu bermain di fikiran lelaki bukanlah tertumpu pada organ seks wanita sahaja seperti anak dara, faraj yang ketat, saiz payudara yang besar, puting tetek yang berwarna merah jambu atau terjojol tetapi fakta seks lelaki yang matang ada persamaannya dengan wanita jika anda sebagai seorang isteri perhatikan suami anda secara teliti.

Hubungan seks adalah salah satu medium untuk pasangan suami isteri lebih memahami diri pasangan mereka. Selain untuk mendapatkan zuriat, seks juga seharusnya menjadi aktiviti yang menggembirakan pasangan. Dan wanita perlu memahami bukan menghukum atau melabel pasangan. Fahami mereka, tentu ada rahsia dan kehendak yang terselindung.

Ben73Bj1Z7WsNvnRnSQE1427347229963

Buat wanita, anda perlu tahu 5 fakta seks lelaki  melalui perkara di bawah  ini.

1. Lelaki Suka Pujian

Sama seperti perempuan, fakta seks mengatakan lelaki juga sukakan pujian, lebih-lebih lagi tentang prestasinya di bilik tidur. Jadi, sebagai pasangan usah kedekut pujian, kerana anda juga yang menerima tempias kesannya. Pabila dipuji tentu mereka akan memperbaiki prestasi dan dalam masa yang sama sifat tolak ansurnya berganda dan tidak mementingkan kepuasan sendiri. Tetapi usah berlebihan atau terlalu kerap memuji kerana bimbang pujian anda sudah hilang keistimewaannya.

Variasi-Foreplay-Ini-Bisa-Bikin-Pasutri-Makin-Panas-di-Ranjang

2. Lelaki Takutkan Hubungan Intim

Siapa kata semua lelaki terlalu taksub kepada seks. Fakta seks lelaki menyatakan ada juga lelaki yang berasa kurang yakin dan bimbang tidak dapat menjalankan tanggungjawab di atas ranjang atau kamar tidur. Perasaan ini sering melanda mereka yang bakal atau baru sahaja mendirikan rumahtangga. Informasi tentang seks yang salah dan mengelirukan misalnya, menggandakan lagi rasa takut itu.

5c2ca69227a47f8524f83ad23f38d32f

3. Lelaki Juga Mahu Berkongsi 

Di atas ranjang atau kamar tidur lelaki tidak mahu wanita berasa mereka adalah pemegang kuasa mutlak segala aktiviti di sini itu adalah fakta seks berkenaan lelaki yang tidak boleh dinafikan. Mereka bukan diktator yang memaksa pasangan menurut arahan semata. Mereka sebenarnya mahu pasangan berkongsi idea untuk menghangatkan lagi hubungan. Dan sebagai wanita gunakan peluang ini untuk merealisasikan apa yang anda bayangkan selama ini.

Closeup of an intimate couple enjoying at the act of foreplay

4. Lelaki Juga Punya G-Spot

Wanita perlu bukakan minda mereka, rangsangan lelaki kepada seks tidak hanya pada organ seksnya semata. Mereka juga punya bahagian tertentu yang boleh mengundang kebangkitan berahi mereka. Anda perlu mencari dan pelajarinya melalui pengalaman bersama. Mungkin di leher, bibir, pinggang atau di mana-mana sahaja. Anda perlu carinya sendiri!

increase-sexual-stamina_5

5. Lelaki Menghargai Seks

Lazimnya hubungan seks dikaitkan sebagai satu aktiviti untuk memenuhi fitrah manusia semata. Namun jika anda memberi ruang untuk melihat seks dalam konteks yang lebih luas dalam fakta seks lelaki, sebahagian lelaki menganggap hubungan intim itu adalah satu keraian, dan ia punya hubung kait dengan perasaan atau mood manusia. Apabila berasa gembira, lelaki meraikannya dengan seks misalnya. Jika tidak masakan wujud istilah bulan madu, ia adalah satu keraian anda sebagai pengantin baru.

938d47d823fa0a9e47bfdea51c1c28fe

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/