5 Jenis Haruman Seks

Haruman Seks
Haruman Seks

Haruman Seks

Haruman seks punya pengaruh hebat pada setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan. Kadang-kadang jenis haruman seks yang disembur seseorang akan kita ingat dan terkenang-kenang. Satu-satu bau atau haruman seks yang boleh jadi signature.

Ramai yang tertanya-tanya perlukah seseorang wanita itu memakai perfume, wangian atau haruman seks ketika berada di rumah? Jawapannya YA, ia perlu dipakai untuk memikat hati suami yang pastinya berbunga-bunga bila pulang dari kerja dan mendapati isterinya memakai wangian dan pakaian seksi untuk menyambut kepulangannya. Haruman seks ibarat satu simbolik pada diri seseorang wanita. Ia juga mencerminkan personaliti diri wanita. Haruman seks selalunya punya lebih tarikan seksual dan sofistikated, manakala haruman flora akan menonjolkan imej feminin yang ketara.

Pada artikel kali ini admin mahu berkongsi jenis-jenis haruman seks yang mampu membuatkan lelaki tertarik, lebih-lebih lagi buat pasangan yang sudah berkahwin.

1. Lily of the Valley

Haruman seks yang mempunyai baunya yang manis dan lembut dikatakan agak cenderung menarik perhatian lelaki. Ia mencerminkan sisi personaliti feminin dan romantik seseorang wanita untuk menggoda lelaki ketika di atas ranjang.

Eva-Longoria-EVAmour-second-fragrance-2012-close-up

2. Oren

Wangian atau haruman seks dengan sumber buah oren selalunya mempunyai bau yang segar, manis dan memikat buat lelaki. Orang lelaki akan mudah tergoda dengan pasangannya jika haruman seks tadi dipakai selepas mandi dan diletakkan pada leher untuk dihidu sebelum berasmara.

3005189_150811085811_GUESS-Girl-fragrance

3. Vanila

Ia adalah salah satu haruman yang buat lelaki mudah tertarik. Ia merupakan satu sumber natural afrodisiak, peningkat daya seksual dan secara semulajadi mampu mengurangkan tahap tekanan.

Closeup of a beautiful woman applying perfume

4. Cendana

Haruman yang berasaskan cendana ini mempunyai aura seksi, romantis dan sangat relaks. Cendana juga mempunyai bauan yang hangat dan dikatakan menjadi tarikan buat jejaka.

men-smell-different-1

5. Kasturi

Ekstrak kasturi sering digunakan ke dalam penghasilan haruman wangian buat lelaki dan perempuan. Ia seakan campuran cendana dan vanila kerana harumannya yang warm dan sensual. Ia punya ciri-ciri tarikan seksual dan romantik.

newIMG_0913

Jika anda masih ragu-ragu mengenai haruman seks jenis apa yang perlu anda pakai untuk memikat hati pasangan anda. Usah risau atau pening kepala memikirkannya kerana di PetuaBahagia.net kami ada menjual haruman seks jenis feromon iaitu Pheromances, Pheromiss, Pheromax, Phero-X dan juga Pherolins yang pastinya membuatkan pasangan anda tak sabar-sabar beraksi di atas ranjang bersama anda.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/