5 Jenis Seluar Dalam Lelaki

Seluar Dalam Lelaki

article-2557750-0385667D00000514-584_306x531

Apakah perkara yang menjadi faktor utama anda ketika memilih seluar dalam lelaki? Sesetengah lelaki amat mementingkan aspek keselesaan, ada juga yang menjadikan faktor fesyen dan praktikaliti sebagai kayu pengukur. Ada perbezaan di antara lelaki dan perempuan dalam memilih seluar dalam ketika pergi membeli belah. Jenis dan warna seluar dalam mempengaruhi karakter atau personaliti seseorang itu.

Begitu juga dengan perempuan yang suka memilih seluar dalam dan pakaian dalam yang berwarna striking dan seksi seperti warna merah menyala bertujuan untuk menggoda suami di atas ranjang agar kelihatan seksi dan menaikkan ghairah suami untuk melakukan hubungan seks.

Apa pun sebab anda memilih sesuatu jenis, stail atau warna seluar dalam lelaki, sedikit sebanyak terselit refleksi personaliti atau karakter diri anda.

Jadi, anda tergolong dalam kategori yang mana satu?

Seluar Dalam Lelaki Dan Personaliti 

 

880156872_588

1. Going Commando / Tarzan
Tidak memakai seluar dalam.
Anda mungkin: seorang individu yang mempunyai  paradigma yang liberal, tidak suka dikongkong dan memperjuangkan prinsip kebebasan. Mungkin juga anda cuma kehabisan stok seluar dalam kerana tidak dibasuh!
6e6b82857782bcb23ea1154d60bab339
2. Thongs / Bikini Briefs
Jenis seluar dalam lelaki dengan potongan yang ‘seksi’ dan menampakkan bontot dan bentuk saiz zakar.
Anda mungkin: seorang lelaki metroseksual yang amat mengambil berat akan penampilan diri, bersifat outgoing dan mungkin juga gemarkan perhatian.
manview-men-s-underwear-95-cotton-sexy-V-shaped-pouch-cozy-briefs

3. Brief

Seluar dalam jenis kecil yang agak ketat, mempunyai potongan yang boyish dan biasanya dipakai semasa zaman kanak-kanak.
Anda mungkin : seorang yang praktikal, namun belum bersedia untuk menjadi dewasa. Pendek kata, anda seorang yang tidak berapa matang.
2014-Hot-Men-s-underwear-Breathable-underwear-beach-shorts-pants-3-flower-boutique-boxes-gift-packages
4. Boxer
Seluar dalam jenis boxer mempunyai variasi warna dan corak, selain menjadi pilihan lelaki kerana potongan yang longgar dan selesa.

Anda mungkin: seorang yang relaks dan easy-going, lelaki yang tradisional dan tidak ambil pusing sangat dengan trend fesyen terkini.

 

2015-NEW-FASHION-COTTON-BOXERS-breathble-font-b-underwear-b-font-font-b-men-b-font

5. Boxer Briefs

Seluar dalam petak seperti boxer, namun dengan struktur seakan briefs sesuai untuk jejaka yang menggayakan seluar slim fit atau ketika workout di gym.
Anda mungkin: seorang yang fleksibel, seksi dan yakin diri. Anda mementingkan aspek kesihatan dan kecergasan dalam kehidupan, tetapi tidak mengabaikan keterampilan di khalayak.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/