5 Masalah Saiz Zakar Besar

saiz zakar besar
saiz zakar besar

saiz zakar besar

Apakah anda berpuas hati jika dikurniakan aset saiz zakar besar secara semulajadi? Memang tidak dinafikan mempunyai saiz zakar besar adalah menjadi impian setiap lelaki. Ini kerana mind set lelaki dewasa bila berbicara mengenai seks perkara pertama yang mereka fikirkan adalah untuk memberi kepuasan kepada pasangan dan untuk puaskan pasangan seseorang lelaki itu haruslah mempunyai saiz zakar besar.

Ukuran saiz zakar seorang lelaki selalu menjadi perkara kontroversi dan sensasi untuk dibahaskan. Ada sesetengahnya bersetuju untuk lelaki memiliki saiz zakar besar dan ada juga yang sebaliknya. Namun tidak semestinya bila seseorang itu mempunyai saiz zakar besar hidup mereka telah sempurna. Ada juga keburukan dan masalah yang terpaksa mereka hadapi.

Artikel kali ini admin ingin berkongsi 5 masalah bagi mereka yang mempunyai saiz zakar besar. Untuk mereka yang memiliki saiz zakar besar atau penis yang besar, berikut adalah 5 masalah lelaki dengan saiz zakar besar.

1. Saiz Zakar Besar Menyakitkan Wanita
Banyak kes dilaporkan bahawa wanita tidak boleh menikmati sebuah hubungan seks disebabkan saiz zakar pasangan yang terlalu besar. Ini hanya akan menyebabkan kepuasan, kenikmatan dan keseronokan di dalam hubungan seks itu berat sebelah hanya memihak belah lelaki sahaja. Bagi wanita pula keseronokan dan kenikmatan dalam hubungan seks itu bertukar menjadi kesakitan dan masalah ini boleh menyebabkan pasangan akan berlaku curang dengan mencari kepuasan dengan lelaki lain.

2. Seks Bukan Hanya Soal Penetrasi
Dalam hubungan seks, bukan hanya zakar sahaja diperlukan. Seks sebenarnya melibatkan emosi serta keintiman antara dua pasangan.

3. Manfaat Saiz Zakar Besar Terbatas
Terus terang dikatakan bahawa zakar yang besar sedap dipandang, tetapi ini tiada hubunga kaitnya dengan kemahiran dalam melakukan hubungan intim. Boleh jadi lelaki yang mempunyai saiz zakar besar berasa percaya pada diri dalam bab seks namun tidak bagi pasanganya untuk merasai keintiman tersebut. Sebuah kajian dilakukan di sebuah negara, ramai isteri curang atas sebab suaminya memiliki zakar yang besar.

4. Wanita Ambil Kira Banyak Hal
Zakar adalah salah satu perkara yang diambil kira oleh wanita tetapi bukan satu-satunya. Wanita juga perlukan perhatian dari saiz zakar yang besar. Wanita lebih suka saiz zakar yang sesuai dengan bentuk tubuh seorang lelaki.

5. Harapan Pada Saiz Zakar Besar Terlalu Tinggi
Masalah lelaki dengan saiz zakar yang besar adalah wanita terlalu meletakan harapan yang tinggi pada lelaki yang bersaiz zakar besar. Ini boleh terjadi bila mana wanita tidak tahu apa-apa tentang seks dan sudah semestinya hubungan seks itu tidak memuaskan dan mendatangkan rasa kecewa.

Kesimpulannya, saiz zakar besar sebenarnya tidak menjamin kebahagiaan rumahtangga andainya lelaki berasa sangat berbangga dengan aset mereka sedangkan pasangan merasai sebaliknya. Oleh itu perbincangan haruslah dilakukan dan bertanya pendapat pasangan mengenai prestasi anda di atas ranjang. Adakah pasangan seronok atau sebaliknya. Jika pasangan gembira dan berasa seronok ini bermakna aset saiz zakar yang besar anda miliki sudah mencapai tahap kesempurnaan.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/