5 Posisi Seks Wanita

Posisi Seks Wanita
Posisi Seks Wanita

Posisi Seks Wanita

Adakah anda sendiri pernah bertanya-tanya tentang kedudukan atau posisi seks wanita? Maksud admin posisi seks kegemaran wanita ketika mahu melakukan hubungan seks. Tentu saja jawapan dari pertanyaan tersebut sukar untuk ditemui memandangkan kebiasaan wanita bukanlah makhluk yang terbuka terutama berkaitan dengan seks. Posisi seks wanita membolehkan wanita menguasai ranjang dan memainkan peranannya untuk memuaskan nafsu seks pasangannya dengan cara yang berbeza dilakukan oleh lelaki.

Hubungan seks sebaiknya mempunyai nikmat yang seimbang antara pasangan. Jangan sampai salah satu pihak mendominasi terutama bagi lelaki yang kadang-kadang merasa dirinya yang unggul. Sebab kebiasaannya lelaki lebih mementingkan kepuasan dirinya sendiri tanpa mengetahui apakah pasangannya sudah mencapai klimaks atau belum dalam hubungan seks.

Berikut dibawah ini adalah posisi seks wanita yang menjadi kegemaran wanita untuk memboleh dan membuatkan mereka merasa melayang dan bahkan boleh membuat mereka merasa ‘berkuasa’ di ranjang.
easy-positions-for-obese-sex

1. Posisi Seks Wanita Missionari

Missionary adalah kedudukan atau posisi seks yang paling klasik. Walaupun begitu, wanita sangat suka. Sebab kedudukan ini membuat mereka tak hanya berjaya mendapatkan penetrasi yang dalam, tetapi juga timbul perasaan selesa dan dilindungi di dalam pelukan tubuh lelaki yang kukuh. Sehingga tentu saja kedudukan ini menjadi kegemaran para wanita.

pullhimclose

2. Posisi Seks Wanita The Seduction

The seduction adalah posisi seks yang memerlukan kemampuan dan fleksibiliti khas pada tubuh wanita. Untuk awalnya, lelaki harus duduk berlutut dan bersandar. Kemudian wanita duduk di atas pangkuan lelaki dengan membuka kakinya. Itulah sebabnya fleksibiliti tubuh wanita sangat diperlukan untuk melakukan posisi ini.

legs-open-seated1-352x450

3. Posisi Seks Wanita The Butterfly

Kedudukan seks rama-rama memang seindah namanya. Sebab kedudukan ini boleh membuat bahagian indah tubuh wanita kelihatan dengan jelas. Caranya untuk melakukan posisi ini adalah biarkan wanita berbaring di pinggir tempat tidur. Kemudian lelaki harus berdiri di samping tempat tidur sehingga wanita boleh mengangkat kaki dan meletakkannya di bahu si lelaki. Salah satu perkara yang anda perlukan adalah sudut tempat tidur yang baik. Jika anda sudah berjaya mencari sudut yang baik, maka penetrasi yang dilakukan akan semakin dalam.

tumblr_nlkhy0ksi01smtp8to2_1280

4. Posisi Seks Wanita The Clip

Kedudukan seks the clip seolah-olah benar-benar akan membuat wanita merasa berkuasa. Sebab kedudukan ini membuat wanita berada di atas tubuh lelaki. Selepas lelaki berbaring dengan kaki yang rapat, wanita akan menaiki tubuh lelaki dan melakukan penetrasi secara perlahan. Tumpuan tangan yang tepat sangat diperlukan untuk melakukan posisi ini.

tumblr_nlkhy0ksi01smtp8to1_1280

5. Posisi Seks Wanita The Close-Up

The close-up merupakan kedudukan seks variasi dari spooning. Untuk berbuat demikian, lelaki dan wanita tidur dengan posisi lelaki memeluk tubuh wanita dari belakang.Kemudian lakukan penetrasi secara perlahan. Selama masa penetrasi, wanita harus mengangkat sisi luar kakinya dan melingkarkan pada paha lelaki.

9

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/