5 Punca Isteri Dingin Seks

5 Punca Isteri Dingin Seks

5 Punca Isteri Dingin Seks

Masalah isteri dingin atau tiada keinginan untuk melakukan seks bersama suami jika tidak diberikan perhatian yang serius oleh pasangan boleh menjejaskan keharmonian rumahtangga. Mungkin ada di antara suami yang tidak mengetahui tentang apa punca-puncanya yang boleh mempengaruhi tahap mood seks semakin berkurangan terhadap anda.

Di bawah ini admin senaraikan punca-punca yang boleh menyebabkan berlakunya masalah isteri berasa dingin atau mood seksnya hilang ;

1 – Suami Yang Gopoh-gapah

Tindakan suami yang terlalu gopoh-gapah atau pun kelam-kabut sewaktu mahu mengajak isteri ke ranjang boleh merencatkan nafsu syahwat isteri. Wanita sebenarnya tidak menyukai sikap lelaki yang mahu lekas-lekas ‘game over’ dan sebaliknya mereka lebih gemar tubuh badannya disentuh atau dibelai terlebih dahulu. Jadi suami harus ada sikap tenang dan sabar supaya mood seks wanita dapat ditingkatkan secara perlahan-lahan.

2 – Suami Yang Kasar

Isteri atau wanita adalah golongan yang diciptakan Allah penuh dengan sikap lemah dan lembut. Mereka amat tidak menyukai jika pasangannya melayani dengan secara kasar. Jangan memaksa isteri secara keterlaluan dalam memenuhi tuntutan nafsu anda. Dekati dan mintalah dia dengan secara tenang agar memudahkan mood seksnya datang sendiri. Bila isteri sudah selesa dan mulai senyum itu tandanya dia sudah bersedia untuk sama-sama menikmati abang pendek anda.

3 РSeks Kilat 

Seks kilat atau pun seks dengan secara tiba-tiba ini ada baik dan ada buruknya. Lihatlah riak wajah isteri dan cuba baca perasaannya terlebih dahulu. Jika silap langkah nanti anda pula yang berasa kempunan tidak dapat mengeluarkan air mani. Maksudnya di sini ialah cuba elakkan dari mengajak isteri untuk melakukan seks sewaktu dia sedang mengalami masalah atau kesedihan. Bayangkan kalau dia melakukannya dalam keadaan terpaksa. Sudah tentu tidak akan wujudnya keikhlasan dan kepuasan seks yang anda cari pasti tidak akan ditemui.

4 – Mati Kutu

Ini boleh diumpamakan sebagai anda pergi bertempur di medan perang tetapi tiada satu senjata pun yang anda bawa dan mungkin anda ada senjata tetapi tidak pandai pula untuk menggunakannya. Samalah juga sewaktu anda ingin melakukan seks bersama isteri. Pastikan diri anda telah bersedia secara fizikal dan mental. Anda juga perlulah ada kesenian atau langkah-langkah yang dapat merangsang nafsu isteri supaya dia boleh mengerang, merasai kenikmatan seks dan seterusnya mencapai klimaks.

5 – Pancut Mani Terlalu Cepat Sebelum Isteri Klimaks

Ini merupakan satu perkara penting yang perlu diberikan perhatian serius oleh golongan suami. Kebanyakan lelaki hari ini mengalami masalah pancutan air mani (tidak tahan lama) yang terlalu cepat dan kesannya terpalit kepada emosi isteri. Isteri anda akan menjadi kecewa, tertekan dan memendam rasa akibat dari tidak mendapat kepuasan seks. Bila masalah ini berlarutan, nescaya mood isteri anda akan terus menjunam dan seks pada mereka bukan suatu lagi perkara yang menyeronokkan. Wahai lelaki fikir-fikirkanlah.

punca isteri dingin seks

P/S : Wahai suami-suami sekalian. Jika anda ada mengalami masalah cepat pancut, zakar lembik dan sering ‘game over’ awal. Itu merupakan satu petunjuk bahawa tubuh anda memerlukan rawatan. Kasihanilah isteri. Tugas nafkah batin adalah terletak di tangan suami. Janganlah hanya anda seorang sahaja yang berasa puas sedangkan isteri anda juga mahu merasai kepuasan dan kenikmatan seksual secara bersama. Hubungi saya, InsyaAllah saya akan mencadangkan beberapa produk alternatif untuk kebaikan suami isteri. Seks yang menyeronokkan, InsyaAllah akan menjamin kebahagiaan dalam kehidupan rumahtangga anda. KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/