5 Tanda Wanita Ketagih Seks

wanita ketagih seks
wanita ketagih seks

wanita ketagih seks

Ada banyak faktor yang menjadi penyebab wanita ketagih seks. Diantaranya disebabkan faktor kerap menonton video lucah, dirogol dan melakukan hubungan seks bersama teman lelaki ketika masih remaja. Akibat daripada itulah menjadi punca dan penyumbang kepada masalah wanita ketagihan seks.

Dalam bab seks bukan hanya lelaki sahaja yang boleh ketagih seks, masalah wanita ketagih seks sama seperti ketagih rokok dan minuman alkohol. Bagi wanita yang sudah ketagih seks ia akan merosakkan kehidupannya sendiri bagi pada peribadi, sosial mahupun keluarga dan paling utama pada pasangannya.

Berikut adalah 5 tanda wanita ketagih seks.

1. Seks Menjadi UbatĀ 

Untuk segala rasa sakit, resah dan masalah yang dihadapi, satu-satunya ubat yang boleh mengubati adalah dengan melakukan hubungan seks. Wanita ketagih seks sudah pasti tidak akan melupakan detik-detik itu kerana baginya seks adalah pengubat segala masalah dan satu-satunya jalan penyelesaian.

2. Taksub

Wanita ketagih seks akan menghabiskan banyak waktu untuk memikirkan tentang seks mereka sahaja. Mereka sukar untuk fokus pada perkara lain. Mereka akan fikirkan bagaimana untuk mendapatkan hubungan seks, bila, bagaimana ingin menyembunyikan dari pasangan (bagi mereka yang sudah mempunyai pasangan) dan sebagainya.

3. Melakukan Hubungan Seks Dimana sahaja

Tempat tidak menjadi masalah pada wanita ketagih seks. Apa yang mereka inginkan adalah kepuasan seks yang akan dilakukan. Jika terpaksa mereka sanggup melakukan hubungan seks dimana sahaja walhal ditepi jalan pun mereka sanggup.

4. Menarik Perhatian

Bagi wanita ketagih seks, mereka memerlukan perhatian lebih dari seorang. Wanita yang ketagih hubungan seks ini akan melakukan apa sahaja untuk menarik perhatian ramai lelaki. Tidak kira lelaki itu mempunyai paras rupa yang kacak atau tidak objektif utama hanya untuk melampiaskan nafsu seksnya sahaja.

5. Selalu Dan Cepat

Ciri wanita ketagih seks adalah sentiasa ingin melakukan hubungan seks. Selalu memikirkan seks di dalam kepala bagaimana caranya wanita ketagih seks ini akan mengusahakannya asalkan dia dapat menghilangkan ketagihan seksnya. Berlainan bagi wanita normal, mereka sudah berasa cukup selesa dengan ciuman dan juga pelukan dari pasangan dan tidak semestinya ciuman dan pelukan tadi berakhir di atas ranjang.

Kesimpulan

Untuk mengelakkan daripada masalah ketagihan seks ini daripada berlarutan, disarankan agar wanita yang menghadapi masalah ini melakukan banyak aktiviti riadah dan bersukan bersama kawan-kawan. Sibukkan diri dengan program-program yang berfaedah dan melakukan amal ibadat seperti solat, berdoa dan berpuasa bagi menahan perasaan hawa nafsu yang membuak-buak akibat daripada masalah ketagihan seks. Kurangkan berfikir kearah perkara-perkara yang boleh membangkitkan nafsu seperti menonton filem yang mempunyai adegan-adegan yang menjurus kepada perhubungan seks dan sentiasa berfikir positif.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/