5 Teknik Foreplay Puaskan Isteri

Foreplay
Foreplay

Foreplay

Teknik foreplay atau pemanasan sebelum melakukan hubungan seks untuk puaskan isteri adalah amat penting. Teknik foreplay juga memainkan peranan secara langsung untuk menentukan sama ada hubungan seks akan berlangsung dengan penuh nikmat, atau hambar di tengah jalan.

Anda Sering Abaikan Teknik Foreplay

Lazimnya kebanyakkan pasangan melayu meletakkan pemanasan ke tepi. Iaitu tidak mengambil berat akan kepentingan foreplay dan terus melakukan hubungan seks tanpa pemanasan yang sempurna.

Di bawah ini admin ingin kongsikan berikan 5 teknik foreplay terbaik untuk memuaskan isteri anda, sekaligus memastikan hubugan seks akan lebih nikmat dan hebat.

1. Teknik foreplay – Puting Payudara

Sekarang barulah kita meneroka bahagian puting payudara. Bagi yang belum tahu, puting payudara adalah bahagian yang paling sensitif pada payudara. Oleh sebab inilah bahagian ini perlu disentuh selepas menggomol bahagian payudara yang lainnya.
Apabila anda melakukkan rangsangan pada bahagian payudara yang lain tanpa menyentuh puting payudara, secara automatik puting payudara akan membesar dan mengeras. Ini akan membuatkan puting menjadi lebih sensitif berbanding terus menyentuh puting apabila puting payudara berada dalam keadaan lembut dan tidak keras. Gunakan jari atau lidah anda untuk merangsang bahagian ini. Elakkan daripada memicit dengan terlalu keras terlalu pantas kerana ini akan membuatkan isteri anda sakit dan hilang mood.

2. Teknik foreplay terbaik – Pangkal Paha

Bahagian ini adalah bahagian yang juga amat sensitif, tetapi sayang jarang dirangsang oleh suami. Ramai suami terus menuju ke bahagian faraj dan tidak mempedulikan bahagian ini. Belaian dan gosokan yang lembut pada bahagian pangkal paha isteri anda akan membuatkan beliau tidak tahan dan akan meminta anda menyentuh farajnya. Tambahan lagi jika anda menjilat dan menghisap bahagian ini.

3. Teknik foreplay terbaik – Telinga

Bahagian telinga, terutama pada bahagian belakang telinga adalah bahagian yang sensitif dan peka kepada rangsangan bagi kaum wanita. Walaubagaimanapun, oleh kerana deria sentuhan pada bahagian ini adalah berbeza pada bahagian tubuh badan yang lainnya. Sentuhan pada bahagian ini harus dilakukan dengan lembut dan agak “sopan”. Sentuhan lembut yang saya maksudkan ialah sentuhan antara ada dan tiada, iaitu tidak melakukan tekanan yang agak kuat dan berterusan. Sebaliknya tekanan yang lembut dan “on and off”.

4. Teknik foreplay terbaik – Pipi dan Bibir
Semasa anda membelai bahagian belakang telinga isteri anda, jangan lupa menyentuh dan membelai pipi dan bibir beliau dengan jari jemari anda. Jika anda melakukan ini, admin jamin isteri anda akan tidak senang duduk dan akan mengeliat kesedapan.

5. Teknik foreplay terbaik – Payudara

Kesilapan yang sering dilakukan oleh para lelaki ketika merangsang bahagian payudara ialah menerkam dengan rakus dan gelojoh. Admin tahu anda tidak tahan dan geram apabila melihat kemontokan payudara isteri anda. Kawal sedikit perasaan tersebut dan mulakan dengan lembut dan ramasan mesra. Ini akan membuatkan isteri anda lebih asyik berbanding meramas dengan gelojoh dan rakus. Jika boleh elakkan sebarang sentuhan pada puting payudara terlebih dahulu. Mainkan jari anda di sekeliling bahagian puting tanpa menyentuh puting payudara isteri.

Ini adalah 5 teknik asas foreplay yang terbaik boleh membuatkan isteri anda benar-benar terangsang dan bersedia untuk aksi seterusnya.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/