5 Teknik Mendayung Zakar

teknik mendayung zakar

teknik mendayung zakar

teknik mendayung zakar

Apakah teknik mendayung zakar yang betul? Adakah ianya melibatkan saiz zakar besar, saiz zakar yang kecil itu sendiri atau kedudukan pasangan ketika melakukan hubungan seks. Ramai para suami gagal untuk puaskan isteri ketika berasmara. Lebih teruk lagi ada suami yang tak tahu pun isteri mereka tidak puas di ranjang. Yang sedihnya isteri mereka hanya berpura-pura puas dan tidak pernah mengalami orgasme atau klimaks ketika bersama mereka.

Berita yang menyedihkan ini bukanlah perkara baru, malah telah lama dialami oleh para suami di luar sana.

1. Teknik Dayungan Zakar

Salah satu cara, atau teknik untuk memuaskan isteri ketika berjimak adalah dengan mengenakan teknik dayungan zakar yang betul. Teknik mendayung zakar yang sesuai bukan sahaja akan membuat isteri anda puas sehingga orgasme dan klimaks, tetapi juga dapat membuatkan anda sendiri puas di ranjang.
Sayangnya ramai para suami yang tak tahu bagaimana untuk mendayung zakar dengan betul di ranjang. Ada lelaki yang hanya tahu menujah zakar sehingga mereka klimaks. Ada pula suami yang kononnya mempelbagaikan teknik tujahan zakar ketika berasmara. Inisiatif ini bagus dan harus dipuji. Tetapi malangnya teknik tujahan atau teknik mendayung zakar yang beliau lakukan adalah teknik mendayung zakar yang salah. Ini bukan sahaja menghilangkan nikmat mendayung, tetapi juga membuat isteri bosan dan mengecapi nikmat berjimak.

2. Teknik Dayungan Zakar Yang Betul

Terdapat pelbagai teknik mendayung zakar yang boleh dipraktikkan ketika di ranjang. Ada teknik yang telah dicipta sejak zaman kuno dahulu seperti teknik tusukan bersembilan dari Manual Seks Tao. Ada pula teknik-teknik mendayung zakar moden yang dicipta oleh pakar-pakar seksual hasil kajian dan penyelidikan mereka terhadap pasangan ketika berasmara. Teknik-teknik mendayung zakar ini telah terbukti berkesan untuk memberikan kenikmatan maksima ketika beraksi di ranjang. Tetapi itulah, seperti semua benda ciptaan manusia, tiada yang sempurna.
Begitu juga teknik mendayung zakar ketika berasmara. Maksudnya di sini ialah tidak ada satu pun teknik mendayung zakar yang boleh dinobatkan sebagai teknik mendayung zakar terbaik, terhebat, yang paling sesuai dan boleh diamalkan oleh setiap pasangan di dunia ini. Semuanya bergantung kepada keadaan fizikal anda dan pasangan, dan juga posisi seks yang dipilih. Apa pun teknik mendayung ketika diranjang yang anda ingin amalkan, pastikan teknik tersebut adalah bersesuaian dengan keadaan fizikal anda dan pasangan.
a

3. Posisi Seks

Teknik mendayung zakar dan posisi seks adalah berkait rapat antara satu sama lain. Teknik mendayung zakar yang hebat jika dipadankan dengan posisi seks yang tidak sesuai, hasilnya akan mengecawakan anda berdua. Oleh itu memilih teknik mendayung zakar yang sesuai, dan juga posisi seks yang padan dengan teknik mendayung tersebut adalah ‘mandatori’. Masalahnya seperti juga teknik mendayung zakar, terdapat pelbagai posisi seks yang telah dicipta.
Memilih posisi seks yang sesuai telah menjadi satu beban kepada pasangan. Hasilnya setiap pasangan memilih untuk menggunakan posisi seks yang mudah dan menjadi kebiasaan kepada mereka seperti Posisi Seks Missionary, Doggy mahupun Posisi Seks Spoon. Ini menyebabkan hubungan seks menjadi rutin. Akibatnya suami isteri semakin bosan dengan hubungan seks yang rutin dan selalu mengelak jika diajak bersama.

4. Memilih Teknik Mendayung Zakar dan Posisi Seks Yang Sesuai

Maaf, admin sendiri tidak tahu apakah teknik mendayung zakar dan posisi seks yang sesuai untuk anda dan pasangan anda. Ini kerana perkara ini bergantung kepada faktor fizikal anda dan pasangan anda. Contohnya faktor-faktor fizikal seperti saiz zakar anda, luas bukaan faraj isteri anda, tinggi isteri anda, tinggi anda, dan sebagainya.
Oleh itu jika admin mengatakan posisi seks A adalah posisi terbaik untuk anda berdua, tidak semestinya posisi A juga adalah posisi terbaik untuk pasangan yang lain. Perkara yang sama boleh diaplikasikan kepada teknik mendayung zakar. Oleh itu anda perlu memilih posisi seks dan teknik mendayung zakar yang sesuai untuk anda dan pasangan.

5. Sumber Teknik Mendayung Zakar dan Posisi Seks

Salah satu sumber untuk mempelajari teknik mendayung zakar dan mendapatkan posisi seks yang sesuai adalah melalui panduan bergambar dan video. Panduan jenis ini sangat bagus dan boleh membuatkan pasangan cepat faham kerana ianya mengandungi tips dan teknik berkaitan ilmu seks, yang merangkumi teknik mendayung zakar secara terus tanpa maksud yang tersirat yang dapat memberikan nikmat mutlak kepada pasangan ketika berjimak.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/