5 Tips Buat Isteri Terpancut

Buat Isteri Terpancut
Buat Isteri Terpancut

Buat Isteri Terpancut

Ramai para suami yang masih belum tahu bahawa mereka boleh membuatkan isteri terpancut ketika mengalami orgasme sama seperti juga ketika kaum lelaki klimaks. Dan ramai juga para isteri yang tidak tahu bahawa mereka juga boleh terpancut seperti suami mereka. Jika begitu tambahkan ilmu pengetahuan seks anda dengan 5 fakta tentang pancutan wanita di bawah:

5 Tips Suami Buat Isteri Terpancut

1. Variasi Ketika Hubungan Seks Boleh Meningkatkan Kualiti Pancutan

Kajian menunjukkan variasi ketika hubungan seks boleh membuatkan isteri terpancut dengan lebih mudah, dan boleh meningkatkan kualiti pancutan. Variasi yang dimaksudkan mungkin seperti gabungan aktiviti seperti mencuba seks oral dengan teknik yang baru, menukar lokasi hubungan seks, atau mencuba posisi posisi seks yang baru.

53a0616f268f5_-_cos-01-sexy-woman-xl

2. Pancutan Boleh Berlaku Tanpa Simulasi Faraj

Pelik tetapi benar. Terdapat kes di mana isteri terpancutĀ ketika di atas kereta api, atau ketika menerima urutan di spa. Keadaan ini berlaku kerana penambahan aliran darah kepada faraj akibat getaran atau sentuhan ringan pada faraj boleh membuatkan wanita terangsang dan memancut.

Buat Isteri Terpancut

3. Pancutan Boleh Mengurangkan Kesakitan

Sakit kepala jadi malas nak melakukan hubungan seks? Jangan, terdapat bukti bahawa dengan membuatkan isteri terpancut atau orgasme boleh mengurangkan atau di dalam sesetengah kes dapat menyembuhkan pelbagai jenis kesakitan, seperti kesakitan selepas pembedahan, kesakitan selepas bersalin dan sebagainya. Ini berlaku kerana badan mengeluarkan sejenis bahan kimia yang dikenali sebagai oxytocin ketika orgasme. Oxytocin ini menyebabkan badan menjadi rileks dan mencipta emosi positif.

CS45210183

4. Penggunaan Kondom Tidak Mempengaruhi Kualiti Pancutan

Jangan risau jika penggunaan kondom akan membuatkan isteri anda kurang keupayaan untuk memancut. Wanita akan memancut sama ada anda menggunakan kondom atau tidak.

john-bipasha

5. Pancutan Semakin Hebat Dengan Usia

Nampaknya usia juga memainkan peranan untuk keupayaan wanita untuk memancut. Kajian menunjukkan keupayaan wanita untuk memancut bertambah dengan usia. Iaitu, kualiti kehidupan seks semakin bertambah dengan usia yang meningkat. Ini tidak mengejutkan kerana sudah pasti lebih kerap anda melakukan hubungan seks, anda akan menjadi lebih berpengalaman dan lebih berkeyakinan ketika hubungan seks untuk membuatkan isteri terpancut.

2015-12-27-1451233872-9455521-Fotolia_70169985_Subscription_Monthly_M1

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/