5 Tips French Kiss Yang Betul

Tips French Kiss Yang Betul
Tips French Kiss Yang Betul

Tips French Kiss Yang Betul

French kiss atau cium mulut adalah satu permulaan atau pun mukadimah dalam perhubungan seks suami isteri. Biasanya untuk melakukan french kiss atau foreplay bagi merangsang dan menaikkan rasa berahi pasangan sebelum memasukkan zakar ke dalam faraj pasangan adalah perkara yang harus dimulakan terutama sekali bagi kaum Adam.

Jika anda belum pernah bercium french kiss atau ini merupakan pengalaman pertama anda melakukannya bersama pasangan, berikut beberapa tips agar ciuman french kiss anda berkesan dan meninggalkan kesan yang tidak boleh dilupakan oleh pasangan anda. Nikmatilah 5 tips french kiss yang betul bagi memastikan anda dan pasangan mencapai kepuasan bersama di dalam melakukan hubungan seks.

1. Jangan masukkan lidah terlalu dalam

Pastikan lidah anda tidak terlalu masuk ke dalam pada mulut pasangan anda ketika melakukan french kiss. Kerana ini boleh membuatkan pasangan anda tersedak dan mungkin tidak menyukainya.

2. Menulis alphabet dengan lidah

Jika anda khuatir gerakan lidah anda berulang-ulang ketika melakukan french kiss, anda boleh cuba menulis  alphabet atau nama anda dengan lidah. Dengan cara itu, Anda akan bergerak ke segala arah yang berbeza. Jika anda terbiasa melakukan french kiss dengan pasangan anda, anda tidak perlu berfikir kembali tentang apa yang harus dilakukan. Anda hanya perlu melakukan apa pun yang anda rasakan betul dan tepat.

3. Masukan lidah antara bibir

Biasanya kita tidak akan memulakan ciuman dengan french kiss. Mereka cenderung memulai dari hanya menempelkan bibir dan baru dilanjutkan menuju ke arah permulaan french kiss. Jika anda ingin menjadi orang yang melakukan french kiss, apa yang harus anda lakukan adalah menyelitkan lidah anda di antara bibir pasangan anda dan lihat bagaimana respon mereka. Jika mereka membuka mulut, maka anda boleh terus memasukkan lidah anda ke dalamnya dan mulai menjelajahi mulutnya.

4. Pindahkan lidah secara perlahan

Kesalahan terbesar ketika melakukan french kiss iaitu lidah anda bergerak terlalu cepat. Ini tidak akan terkesan untuk pasangan anda. Bergeraklah perlahan, asal gerakan tersebut boleh menaikkan ghairah anda dan pasangan. Gunakan waktu anda dengan baik.

5. Buat gerakan memutar pada lidah

Saat lidah anda berada di dalam mulut pasangan, anda harus melakukan gerakan memutar dan melingkar. Tetapi, teknik ini terpulang kepada anda kerana yang penting anda selesa. Anda boleh melakukan pegerakan dengan memindahkan lidah mengikut arah jam, berlawanan atau arah yang rawak.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/