5 Tips Zakar Kekal Tegang Dan Ampuh

Zakar Kekal Tegang Dan Ampuh
Zakar Kekal Tegang Dan Ampuh

Zakar Kekal Tegang Dan Ampuh

Bagaimana caranya untuk anda mendapatkan ‘senjata’ zakar kekal tegang dan ampuh sebagai persediaan memenuhi permintaan isteri ketika melakukan hubungan seks serta memuaskan isteri? Pada artikel kali ini admin ingin kongsikan 5 tips untuk zakar kekal tegang dan ampuh kepada semua kaum lelaki yang sudah berkahwin di luar sana agar dapat mengamalkannya demi menjaga kesihatan seksual.

Ketika ini ramai di antara kita langsung atau tidak langsung mempedulikan kesihatan zakar kita. Melalui artikel kali ini, admin ingin kongsikan petua-petua Melayu lama mengenai cara menjaga kesihatan tenaga batin bagi mendapatkan zakar kekal tegang dan ampuh ketika melayani nafsu seks isteri di ranjang.

1. Mengurut Zakar

Bila bangun pagi sebelum buang air kecil, sebaiknya semasa zakar kekal tegang, ambil air liur basi dari langit-langit menggunakan ibu jari yang kanan. Kemudian selawat ke atas Nabi Muhammad SAW tiga kali berturut-turut. Bawa perut ibu jari itu ke kepala zakar lalu urut sekali lalu dari kepala zakar menghala ke lubang kencing. Gerakan ini membantu menyegarkan kepala zakar dan agar tidak mudah ngilu ketika jimak.

2. Menajamkan Zakar Kekal Tegang

Biji zakar yang keras akan menambah nikmat kepada isteri dan menegangkan zakar serta melambatkan pancutan air mani. Untuk itu, zakar harus ditajamkan untuk mengeluarkan biji zakar hingga dirasakan ia menonjol ke hujung kepala zakar apabila zakar tegang.

Cara menajamkannya ialah apabila bangun tidur. duduk dan temukan kedua-dua tapak kaki. Sebaiknya zakar masih tegang semasa melakukan latihan ini. Tarik nafas dalam-dalam sambil menekan kedua-dua lutut dengan tapak tangan. Cuba tekan lutut itu hingga jejak ke lantai tapi jangan dipaksa. Pada masa itu, kendalikan otot zakar (otot-otot pengemut kencing) dengan mengemutkannya.

Jika zakar kekal tegang maka pastikan bahawa kepala zakar menjadi besar dan berkilat apabila otot itu dikemutkan. Cara kedudukan semasa melakukan ini ditunjukkan di dalam Senaman Harimau langkah yang kedua.

strong-erection-herbs

3. Mengesatkan Kepala Zakar

Praktik ini bertujuan untuk membolehkan zakar kekal tegang dan jga mengurangkan sensitiviti pada kepala zakar dan memberi latihan kepada saraf-saraf yang berhubung dengannya agar biasa dengan rasa kengiluan yang tinggi. Rasa ngilu adalah antara sebab mengapa air mani terpancut lebih awal. Kepala zakar yang lebih kesat juga akan menambahkan kelazatan kepada isteri.

Caranya ialah, mulakan dengan duduk seperti mahu bersila tetapi kedua tapak kaki ditemukan. Tangan kiri memegang kaki kiri dan tangan kanan memegang batang zakar (paling baik ialah bila zakar tegang di waktu pagi). Tarik nafas, kemutkan otot zakar, dekatkan kaki kiri ke kepala zakar dan geselkan telapak kaki ke kepala zakar ke arah lubang kencing, satu hala saja. Ulangilah hingga 3 kali geselan. Boleh juga diulangi hingga terasa ngilu barulah berhenti.

4. Cara Meminum Air Waktu Pagi

Air yang diminum ialah Air Masak Mati (air masak yang sejuk), diminum di kala pagi dalam kedudukan seperti orang mahu merangkak. Sebelum minum tarik nafas. Tahan nafas ketika meneguk (jangan dihembuskan ke dalam gelas). Tegakkan kepala ketika meneguknya, bukan menunggangkan gelas. Minum cara ini dikatakan dapat melegakan kerongkong serta berupaya membersihkan usus perut dari kekotoran dan dahak yang terkumpul semasa tidur. Ia dibersihkan sebagai penyediaan untuk hari yang baru.

5. Mengamalkan Produk Berasaskan Herba

Jika anda mengalami masalah zakar susah nak tegang, anda boleh mengamalkan suplemen herba akar kayu seperti Ginseng Panax, Saw Palmetto Dan Tongkat Ali. Herba Vimax Brown Original atau Extenze diakui ramai dapat meningkatkan keampuhan dan zakar kekal tegang.

2

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/