6 Cara Urutan Besarkan Zakar

produk-produk besarkan zakar

produk-produk besarkan zakar

Bagaimanakah caranya besarkan zakar selain mengamalkan pengambilan suplemen Vimax Brown ataupun workout menggunakan Bathmate ?

Caranya ialah dengan urutan yang dilakukan oleh pakar urutan tradisional. Ramai kaum Adam tertanya-tanya sejauh mana keberkesanannya. Adakah dengan mengurut boleh besarkan zakar? Atau dibantu dengan pengambilan suplemen khas seperti Vimax Brown, Extenze, Semenax, Vigrx dan juga bantuan alat senaman zakar iaitu pam air Hydro Bathmate. Semua yang admin nyatakan di atas tadi memang berkesan di dalam usaha lelaki yang punyai masalah saiz zakar yang kecil untuk besarkan zakar mereka. Kita sudah semestinya biasa mendengar urutan zakar secara tradisional bahkan ada yang menawarkan servis pakej urutan tradisional, namun kalau difikirkan secara logik amalan urutan ini mestilah diamal secara berterusan bukanlah seminggu sekali atau sebulan sekali.

Cara urut besarkan zakar dengan urutan betul untuk besarkan zakar  adalah dengan melakukan regangan dan urutan zakar anda secara berhati-hati setiap hari, hanya 15 hingga 20 minit sehari, anda dengan cepat akan mula menyedari perubahan pertumbuhan saiz zakar anda.

Ubah permikiran – Mengurut zakar sebenarnya tiada kaitan dengan aktiviti melancap. Ia dianggap sebagai rutin senaman iaitu manual workout tanpa bantuan alat-alat khas seperti Bathmate dan ianya akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda kerana matlamat urutan adalah untuk besarkan zakar.

Mari kita mulakan dengan bercakap tentang senaman atau urutan besarkan zakar itu sendiri dan siapkan diri anda di landasan yang betul dalam proses memperolehi saiz zakar yang anda idamkan.

besarkan zakar

besarkan zakar

1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda kendur. Lakukan 5 kali disiplin urutan untuk besarkan zakar anda.

2. Kemudian urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar dan ulanginya sebanyak 7 kali.

3. Langkah ketiga urutan besarkan zakar adalah dengan cara tekan di kedua bahagian lubang cincin dengan menggunakan dua jari secara perlahan-lahan dan ulanginya sebanyak 11 kali urutan.

4. Kemudian urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke bahagian lutut dan ulanginya sebanyak 21 kali untuk besarkan zakar anda.

5. Susur dengan menggunakan tangan di bahagian pangkal zakar dan urut keluar kiri dan kanan serta atas dan bawah sebanyak 7 kali.

6. Gunakan tangan kanan dengan memegang zakar melalui bawah peha kanan, serta luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

Anda boleh rujuk pada orang lama yang lebih arif berkenaan urutan besarkan zakar dan juga pakar urutan batin tradisional kerana urutan ini melibatkan urat-urat yang sangat sensitif pada zakar dibimbangi jika silap langkah boleh mendatangkan kecederaan sekaligus menyebabkan mati pucuk.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/