6 Hot Spot Isteri

hot spot isteri
hot spot isteri

hot spot isteri

Apakah 6 hot spot isteri untuk dicium suami? Kepada para suami di luar sana, tahu tak terdapat beberapa bahagian sensitif pada tubuh isteri anda yang boleh anda rangsang dengan ciuman? Kawasan sensitif ini dikenali sebagai hot spot, atau zon erotik pada tubuh isteri. Bahagian-bahagian pada tubuh isteri ini amat sensitif, dan mudah membuat isteri ghairah jika dicium oleh suami.

Hot Spot Isteri Untuk Dicium

Walaupun bahagian zon erotik atau titik hot spot pada setiap wanita adalah berbeza, terdapat beberapa kawasan hot spot isteri yang dimiliki oleh kebanyakan wanita, termasuk isteri anda.

Di sini admin berikan kawasan hot spot isteri tersebut yang mudah dirangsang dengan ciuman anda.

1. Punggung

Jika sebelum ini anda sering mengabaikan kawasan punggung isteri, atau hanya meramas dan menguli punggung isteri dengan tangan, sudah tiba masanya anda menggunakan kuasa ciuman untuk merangsang kawasan punggung isteri. Punggung isteri adalah kawasan sensitif, ramai yang tahu fakta ini. Tetapi ramai tak tahu isteri akan lebih ghairah jika punggungnya dicium oleh bibir suami. Selain mencium, anda boleh menjilat dan menggigit punggung isteri anda. Ini akan buat isteri mendesah kesedapan dengan setiap rangsangan bibir anda.

2. Payudara

Titik hot spot isteri untuk dicium suami ni tak perlu admin tekankan. Semua orang tahu payudara wanita adalah kawasan sensitif dan merupakan zon erotik bagi setiap wanita. Tetapi bagaimana cara terbaik untuk mencium payudara isteri? Ramai suami yang terus menuju ke puting payudara isteri ketika menggomol payudara isteri. Ini adalah teknik yang salah dan tidak akan buat isteri anda benar-benar terangsang. Teknik yang betul ialah dengan bermain-main dahulu di sekitar puting payudara sebelum menggomol puting payudara itu sendiri. Ini akan membina nafsu isteri dan buat beliau tidak sabar-sabar menunggu saat anda menjilat puting payudara beliau.

3. Tulang Selangka

Tahu tak kat mana letaknya tulang selangka isteri? Tulang selangka adalah kawasan melintang yang menyambungkan bahu dan badan. Admin pasti ramai yang tak tahu ini adalah kawasan sensitif untuk merangsang nafsu isteri dengan ciuman anda. Kawasan ini boleh anda jilat dan cium untuk buat isteri anda ghairah dan semakin bernafsu.

4. Telinga

Telinga adalah kawasan hot spot isteri yang sering diabaikan suami. Telinga isteri sebenarnya sangat sensitif pada sentuhan, terutama sekali ciuman. Tambahan pula kawasan cuping telinga yang lembut dan mudah buat isteri terangsang dan ghairah. Anda boleh mencium telinga isteri. Anda juga boleh menjilat sekeliling telinga isteri, terutama sekali di kawasan belakang telinga isteri. Jangan lupa untuk menghisap cuping telinga isteri dengan lembut, dan gigit manja cuping telinga isteri. Ini akan buat bulu roma isteri anda menegak tanpa beliau sedari!

5. Leher

Leher juga amat sensitif pada rangsangan fizikal. Admin pasti ramai suami yang tahu fakta ini. Tetapi bagaimana cara terbaik untuk mencium leher isteri? Ada suami yang hanya menjilat leher isteri, dan ada suami yang hanya mencium leher isteri. Ini boleh buat isteri ghairah, tetapi tidak ke tahap maksimum. Terdapat teknik yang lebih ‘ampuh’ untuk merangsang leher isteri anda dengan ciuman. Teknik tersebut ialah dengan menjilat leher isteri anda sehingga basah sedikit, kemudian hembus lembut ke kawasan tersebut. Ini adalah teknik ciuman yang hebat dan akan buat isteri anda lemah dengan setiap hembusan anda.

6. Muka

Jika admin katakan kawasan muka isteri adalah salah satu hot spot isteri dan boleh dicium, sudah pasti ramai yang membayangkan kawasan bibir wanita. Jangan terkejut jika keseluruhan wajah isteri anda dalah kawasan hot spot yang boleh anda rangsang dengan ciuman. Tetapi awas, hanya cium kawasan muka isteri. Jangan pula anda jilat atau gigit titik hot spot wajah isteri anda, lain pula jadinya nanti.

Kesimpulan

Sekarang anda telah tahu kawasan hot spot isteri untuk dicium suami. Anda juga telah tahu apakah teknik terbaik untuk mencium kawasan hot spot isteri ini. Oleh itu jangan hanya baca sahaja. Amalkan tips yang admin berikan ini untuk merangsang isteri anda sepenuhnya sehingga beliau menyerah kalah dengan ciuman anda. Rangsang kawasan hot spot isteri ini ketika foreplay dan buat beliau lebih bernafsu di ranjang.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/