6 Petua Dapatkan Bibir Mungil

Aktres Bibir Mungil
Aktres Bibir Mungil

Aktres Bibir Mungil

Ramai wanita mencari pelbagai cara untuk dapatkan bibir mungil, seksi dan cantik menawan bak Angelina Jolie dan aktres tempatan iaitu Kilafairy. Ia nampak seperti agak sukar untuk merealisasikannya tetapi sebenarnya ada caranya untuk menjadikannya satu kenyataan tanpa melakukan sebarang pembedahan plastik pada bibir untuk dapatkan bibir mungil dan seksi.

Bagi lelaki pula jika ternampak wanita yang mempunyai bibir mungil, tebal dan seksi, imaginasi seks lelaki akan membayangkan blowjob seks iaitu menghisap atau mengulum zakar lelaki. Bagi wanita pula untuk memiliki bibir mungil dan seksi sudah pasti ianya hanya perlukan sedikit masa dan tenaga tanpa perlu berbelanja tinggi.

Angelina-Jolie-2

Mari mula amalkan 6 petua atau cara di bawah ini untuk mendapatkan bibir mungil seksi menawan.

1. Plumper bibir

Jika anda menginginkan hasil yang cepat dan mudah, kini anda juga boleh menggunakan plumper bibir untuk memberikan hasil bibir mungil yang tebal dan mungil dengan hanya beberapa minit sahaja.

075

2. Hidrasi Dan Melembap Bibir

Pemilik bibir mungil mencerminkan kesihatan anda juga. Jika anda biarkan bibir terdedah kepada selaran cahaya matahari tanpa menggunakan sebarang pelindung, ia akan mengakibatkan bibir mengering dan mengecut.

Ianya penting untuk memastikan bibir sentiasa hidrat tidak kira dari dalam atau luar. Minum 8 gelas air setiap hari untuk memastikan tubuh dan bibir anda sentiasa penuh dengan hidrat.

Mengamalkan penggunaan pelembap bibir juga membantu  untuk mendapatkan bibir tebal, gebu dan mungil. Cuba gunakan minyak pati atau lip balm. Anda akan melihat hasilnya yang lebih sihat, gebu dan tebal.

how-to-Jolie-lips-novate-1

3. Pengelupasan

Pengelupasan bukan hanya berkesan dalam membuang sel kulit mati dan menjadikan tekstur bibir lembut, malah ia juga membantu dalam melancarkan peredaran darah. Ianya sekali gus menjadikan bibir lebih mungil dan menawan. Dengan mengamalkan skrub bibir di rumah menggunakan bahan mudah dapat boleh menjadikan hasil bibir yang tampak lebih cantik terbentuk. Campurkan gula dan air, gosok campuran tersebut di bahagian bibir dan bilas untuk mendapatkan hasil yang lebih lembut dan bibir tampak lebih tebal semulajadi.

Kilafairy-Merecik-MEDIAMALAYA-3

4. Solekan Bibir

Penggaris bibir mampu menampakkan bibir lebih mungil dan menawan. Jika anda menginginkan bibir tampak lebih tebal dan mungil, oleskan penggaris bibir di bahagian garisan tepi bibir dan oles penuh ke dalam bahagian bibir. Ia akan memberikan hasil pada bibir tampak lebih mungil dan sekali gus mengelakkan rona gincu keluar dari garisan tepi bibir.

Angelina-Jolie-cute-face-hd-images-

5. Senaman Bibir

Percaya atau tidak yang dengan hanya senyuman manis mampu untuk memberikan bibir lebih cantik dan ianya boleh dikatakan satu cara yang paling mudah. Tonton program atau komedi lawak mampu buatkan anda bergelak tawa atau senyum tatkala anda teringat perihal ianya mampu mencantikkan bibir. Ini boleh menguatkan otot di bahagian bibir serta tidak akan mudah mengecut dan membantu mendapatkan bibir mungil tebal.

Bukan hanya dengan senyuman, bercumbu juga mampu merealisasikan bibir mungil seperti yang anda idamkan. Bercumbu selama beberapa saat dan berulang kali bukan hanya merapatkan hubungan suami isteri, malah ianya membantu dalam menguatkan otot bibir untuk menebalkan tekstur bibir.

51

6. Minyak Pati

Minyak kayu manis dan peppermint mampu memberikan bibir mungil yang tebal, menawan dan mungil tanpa sebarang bahan kimia. Ianya membantu dalam melancarkan peredaran darah yang seterusnya menjadikan bibir plump dan merah bak delima.

131508tusqcc7qe1k3x13q

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/