6 Petua Pekatkan Air Mani

Pekatkan Air Mani
Pekatkan Air Mani

Pekatkan Air Mani

Bagaimanakah cara nak tingkat, likat dan pekatkan air mani? Memang tidak dapat dinafikan, lebih banyak dan likat air mani yang dipancutkan dalam kemaluan wanita akan memberikan lebih kepuasan kepada wanita tersebut. Begitu juga jikalau air mani yang dipancutkan itu lebih pekat dan likat.

Dari segi perubatan pula, memiliki air mani dalam kuantiti yang banyak adalah tanda sistem reproduksi yang sihat. Di sini ada beberapa petua atau tips untuk meningkatkan jumlah, likat dan pekatkan air mani anda.

1. Makanan Pekatkan Air Mani

Asid Amino L-Carnitine yang terdapat dalam daging merah dan susu telah terbukti dapat meningkatkan kelikatan dan kepadatan air mani. Begitu juga L-Arginine yang terdapat dalam kacang, telur dan daging. Amalkan memakan makanan-makanan yang dapat meningkatkan kelikatan dan pekatkan air mani.

2. Elakkan Alkohol

Alkohol dapat mempengaruhi fungsi yang meningkatkan tahap estrogen. Jumlah estrogen yang tinggi pada tubuh akan mempengaruhi pengeluaran air mani. Hentikan pengambilan alkohol jika anda sayangkan air mani anda dan tidak mahu kehilangan air mani.

3. Kurangkan Hubungan Seks, Elakkan Melancap atau Masturbasi

Air mani anda akan berkurangan setiap kali ejakulasi berlaku. Begitu juga kepadatan air mani anda akan berkurangan. Untuk anda tingkatkan kuantiti, likatkan dan pekatkan air mani anda, buat sementara kurangkan hubungan seks dan elakkan sama sekali melancap atau masturbasi.

4. Berhenti Merokok

Berita buruk kepada perokok-perokok aktif. Merokok mempengaruhi jumlah air mani. Kajian menunjukkan perokok memiliki jumlah air mani yang sedikit berbanding mereka yang tidak merokok.

5. Seluar Dalam Ketat Dan Suhu Panas

Suhu pada testis akan mempengaruhi sistem reproduksi anda. Pastikan testis berada pada suhu yang sejuk berbanding bahagian tubuh yang lain. Seluar atau pakaian dalam yang ketat akan meningkatkan suhu pada bahagian testis dan ini adalah tidak disyorkan.

6. Teknik Pemakanan yang Sihat
Percaya atau tidak, apa yang anda makan akan mempengaruhi produksi air mani. Makanlah makanan yang berkhasiat dan yang berprotien tinggi.

Ingat, untuk pekatkan air mani yang banyak dan likat yang dipancutkan dalam kemaluan pasangan anda pasti akan dapat memberikan lebih kenikmatan kepada pasangan anda.

Selain melikatkan dan memancutkan banyak air mani, anda juga boleh memberi lebih nikmat kepada pasangan anda dengan menggunakan dua produk panas yang terhangat di Petua Bahagia iaitu Semenax dan juga Vimax Volume untuk anda meningkatkan kuantiti air mani, likatkan air mani dan juga pekatkan air mani.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/