6 Posisi Seks Mantap

Posisi Seks Mantap
Posisi Seks Mantap

Posisi Seks Mantap

Posisi seks mantap membantu anda dan pasangan untuk menikmati kualiti hubungan seks yang hebat dan juga membantu mencapai kepuasan bersama ketika beraksi di atas ranjang. Posisi seks mantap ini harus dilakukan dengan melakukan eksperimen dan jangan takut untuk mencuba.

Kalau korang baca Kamasutra, mesti korang dapat banyak idea untuk posisi seks mantap dalam perhubungan seks yang boleh korang terokai. Tetapi, antara banyak-banyak posisi seks yang diketahui, terdapat enam posisi seks mantap yang diminati oleh ramai pasangan Melayu.

Berikut di bawah ini disenaraikan 6 posisi seks mantap tersebut.

1. Posisi Seks  Mantap Jenis “Doggie”

Posisi seks doggie adalah posisi seks mantap yang sangat popular, bukan sahaja di Malaysia, tetapi di serata dunia. Dalam posisi ini, kemaluan perempuan menjadi ketat dan lelaki boleh memasukkan zakar sepenuhnya ke dalam kemaluan perempuan.

doggystyle

2. Posisi Seks Mantap Duduk

Kebanyakkan lelaki menyukai posisi seks duduk ini kerana tubuh perempuan akan jelas kelihatan, terutama buah dada mereka. Posisi seks ini juga membolehkan pasangan saling rangkul merangkul dan bercumbu-cumbuan semasa melakukan hubungan seks.

1388938288447216

3. Posisi Seks Mantap Mengiring Berhadapan

Posisi seks mantap ini sama dengan posisi seks mengiring belakang, cuma dalam posisi seks ini, lelaki dan perempuan saling berhadapan. Posisi ini agak sukar jika zakar lelaki agak pendek, dan tidak dapat masuk sepenuhnya ke dalam kemaluan perempuan.

28-030038-the_best_sex_positions_you_should_try_tonight

4. Posisi Seks Mantap Missionary

Dalam posisi seks mantap missionary, lelaki berada di atas, manakala perempuan berada di bawah. Posisi seks ini adalah posisi seks yang paling banyak di amalkan kerana sudah lumrah sifat lelaki untuk menjadi ketua atau memimpin. Jadi dalam posisi seks ini, lelaki mengetuai, dan “in control”. Posisi seks ini juga memudahkan lelaki memasukkan zakar ke dalam kemaluan pasangannya.

sex-position

5. Posisi Seks  Mantap “Woman On Top”

Lawan bagi posisi seks mantap missionary, dalam posisi ini, perempuan berada di atas dan lelaki berada di bawah. Perempuan yang akan memainkan peranan dan dalam posisi seks “Woman on Top” ini, perempuan dapat mencari posisi seks yang memberikan mereka kenikmatan yang sempurna.

6870713

6. Posisi Seks Mantap Mengiring Belakang

Dalam posisi seks mengiring ini, lelaki dan perempuan berada dalam keadaan mengiring. Lelaki akan mendatangi dengan memasukkan zakar ke dalam kemaluan perempuan dari belakang. Dalam posisi seks ini, tangan lelaki bebas untuk bermain dengan buah dada perempuan untuk memberikan kepuasan maksima kepada pasangannya.

kucheshka-poza-2

Adakah anda mempraktikkan posisi seks yang dinyatakan di atas? Atau anda mempunyai posisi seks mantap kegemaran anda dan pasangan anda yang lain dari yang lain? Jika ada baguslah kerana walau apa pun posisi seks yang anda pratikkan bersama pasangan yang penting tujuan dan matlamatnya sama.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/