6 Tanda Lelaki Mahukan Seks

Tanda Lelaki Mahukan Seks
Tanda Lelaki Mahukan Seks

Tanda Lelaki Mahukan Seks

Tanda lelaki mahukan seks boleh dilihat dengan banyak cara seperti menggoda anda dengan kata-kata yang berahi, menggunakan tangan dan jarinya yang nakal merayap di segenap tubuh anda yang sensitif seperti meraba payudara, menggentel puting dan memegang faraj anda. Itu semua tanda secara langsung melalu perbuatannya yang mahukan seks dan layanan daripada anda.

Ada juga lelaki yang mahukan seks melalui bahasa isyarat seperti berdehem, memberi renungan mata yang tajam dan seksi kepada anda serta melalui pemakaian boxer dan minyak wangi yang menampakkan bentuk batang zakar menegang dan keras pada boxer yang dipakainya.

Biasanya jika pasangan baru sahaja mendirikan rumahtangga, pasti kedua-duanya akan rasa malu-malu untuk memulakan langkah bagi memulakan perhubungan intim. Jadi, salah seorang daripada anda harus faham tanda-tanda yang ditunjukkannya sekiranya dia sudah bersedia untuk beraksi dan mahukan seks. Apa kata admin serahkan tugas ini kepada si isteri?

maxresdefault

Berikut dibawah ini merupakan 6 tanda yang si dia mahukan seks dan sudah tidak sabar untuk menunjukkan skilnya di atas ranjang.
1. Membuka Tali Pinggang Dan Seluar

Sekiranya suami berdiri sambil mencangkukkan ibu jarinya di dalam lubang tali pinggang seluarnya (seperti mencekak pinggang), dia sememangnya sudah bersedia untuk ke katil. Itu merupakan caranya untuk menarik perhatian anda memandang ke kawasan kemaluannya.

hot-girl-and-guy

2. Ereksi Mata

Lihat pada matanya. Sekiranya dia mengalami ereksi pada mata, iaitu ketika matanya seakan-akan ‘tersenyum’ dan bahagian hitam pada mata bertukar menjadi lebih besar, dia sebenarnya sudah terangsang.

seduction-techniques-feature

3. Suara Berubah

Dengar betul-betul suaranya. Sekiranya suaranya bertukar menjadi lebih kasar dan mendalam, itu menandakan yang suami mahukan seks dan layanan di atas ranjang daripada anda.

Paar imRestaurant

4. Mengurut

Apabila pasangan mula tunduk dan sering mengurut, memegang bahu atau berbaring pada riba anda, itu bermakna lelaki atau suami anda mahukan seks.

Tanda Lelaki Mahukan Seks

5. Memeluk Dan Tangan Merayap

Dia memeluk anda dengan kasual tetapi tangannya bergerak dan merayap ke bahagian bawah badan sehingga ke pinggul untuk membangkitkan rasa ghairah anda, itu merupakan salah satu tanda yang dia mahukan seks.

Tanda Lelaki Mahukan Seks

6. Meraba Payudara

Si dia cuba kelihatan seksi seperti menggigit bibir bawahnya dan meraba bahagian sulit anda seperti faraj dan payudara anda atau melentokkan kepalanya kepada anda, itu bermakna dia mahukan seks dan cuba menarik perhatian anda untuk ke katil!

Unknown

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/