6 Teknik Cium Mulut

cium mulut
cium mulut

cium mulut

Cium mulut adalah mukadimah kepada hubungan seks suami isteri. Kebiasaannya suami akan mulakan dengan cium mulut isteri bagi memulakannya bertujuan merangsang isteri agar berahi. Cium mulut dapat membantu suami meningkatkan ghairah isteri sebelum memasukkan zakar ke dalam faraj isteri yang sudah basah akibat daripada kesedapan ciuman mulut suami. Isteri perlukan rasa ghairah untuk memastikan hubungan seks dengan suaminya berjalan dengan lancar.

Sensasi yang dialami bercium adalah amat berbeza dengan aktiviti seks yang lain. Boleh dikatakan ciuman digunakan sebagai pembuka bicara atau sebagai pengganti kepada kata-kata. Ramai pasangan yang mengatakan mereka boleh mengetahui pasangan mereka benar-benar mencintai mereka atau tidak hanya dengan melihat ciuman pasangan mereka, dan juga tindakbalas pasangan terhadap ciuman mereka. Benar ke? Apa yang pasti ialah ciuman mempunyai keistimewaan yang tersendiri dan kuasa misteri yang boleh menentukan sama ada aktiviti di ranjang akan menjadi penuh nikmat atau sebaliknya.
Cara Cium Mulut Yang Betul
Cara cium mulut yang betul tidak susah sebenarnya. Hanya perlukan teknik dan skill yang betul untuk
membuatkan cara cium mulut anda menjadi sempurna dan menghasilkan kesan yang anda
harapkan pada pasangan anda.
Berikut dibawah ini admin ingin kongsikan cara atau teknik cium mulut yang betul untuk anda praktikkan bersama pasangan anda.
1. Jangan terus menyerang mulut pasangan. Mulakan ciuman anda pada bahagian sekeliling
mulut beliau terlebih dahulu. Cium kening, telinga, pipi, leher dan juga kawasan zon erotis pasangan anda sebelum menuju ke mulut beliau.
2. Basahkan sedikit bibir anda dengan lidah sebelum menuju ke bibir pasangan.
3. Sentuh bibir anda kepada bibir pasangan perlahan-lahan jangan terjah dengan gelojoh dan rakus. Lakukan dengan lembut dan penuh sensasi apa yang penting di sini adalah anda menumpukan perhatian kepada gerak balas pasangan anda. Adakah beliau memberikan tindak balas atau diam seperti patung. Jika ada tindakbalas teruskan dengan langkah berikutnya. Tetapi jika sebaliknya, teruskan menyentuh dan melarikan bibir anda dari bibirnya.
4. Sekarang pasangan anda mula bertindakbalas terhadap ciuman anda. Beri perhatian dan balas setiap ciuman yang beliau berikan. Jika boleh selarikan nafas anda berdua. Ini akan memberi satu sensasi baru yang belum anda berdua rasai sebelum ini. Tetapi awas, jangan kelihatan seperti anda memaksa. Biarkan ia berlaku secara semulajadi. Ini lebih mengasyikkan dan memberi nikmat.
5. Jangan lupa kepada lidah anda. Walaupun ini bukan teknik ciuman Perancis, tidak bermakna anda tidak boleh menggunakan lidah anda pada cara cium mulut yang betul Ini. Tarik sedikit bibir anda dari bibir beliau, dan larikan lidah anda pada permukaan bibir beliau dan lihat bagaimana beliau mendesah kesedapan!
6. Begitu juga tangan anda. Jangan jadi patung, Gerakkan tangan anda ke seluruh tubuh pasangan. Raba-raba dan usap dengan lembut kawasan zon erotik beliau. Tetapi awas, jangan gelojoh dan terus menuju kepada zon panas seperti payudara, faraj mahupun zakar. Anda harus ingat yang ini adalah permainan mula. Ada banyak lagi masa untuk kawasan-kawasan tersebut.
Walaupun banyak teknik dan cara bercium yang boleh dilakukan, cium mulut adalah antara teknik ciuman atau kaedah ciuman yang terkenal. cium mulut sering digunakan oleh setiap pasangan. Malah boleh dikatakan cium mulut adalah antara teknik ciuman wajib ketika bercium. Cara cium mulut juga mudah dilakukan. Pendek kata semua pasangan tahu bagaimana untuk melakukan cium mulut jika anda pandai melakukan dan kena dengan tekniknya.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/