6 Tips Belaian Manja

Belaian Manja
Belaian Manja

Belaian Manja

Satu kaedah belaian manja atau membelai yang boleh dilakukan secara bersahaja adalah dengan mengurut. Bukan setakat memberi keselesaaan malah mampu membangkitkan keghairahan seksual kepada pasangan sebelum melakukan hubungan seks.

Ketahuilah bahawa waktu terbaik untuk melakukan belaian manja atau urutan adalah selepas suami atau isteri pulang dari tempat kerja. Maklum sajalah, ketika itu mereka pasti keletihan. Dalam masa yang sama belaian manja membawa pengertian bahawa anda cukup mengambil berat perihal kesihatan dan keadaaan pasangan.

Tambahan pula hubungan asmara yang dilakukan selepas belaian manja atau berurut lebih menyeronokkan berbanding keadaan biasa.

1. Belaian Manja Belakang Bahu

Pasangan berbaring dalam posisi meniarap agar mudah untuk mengurut dan melakukan belaian manja di bahagian belakangnya. Tugas anda adalah dengan meletakkan tapak tangan di atas bahu pasangan dan urut secara perlahan-lahan sepanjang otot belakang membawa ke paha dan lutut.

Lakukan perkara sama berulang kali. selepas itu, gunakan jari telunjuk untuk mengurut bahagian wajahnya secara perlahan-lahan dan berikan lebih tumpuan di bahagian tepi telinga. Dalam masa yang sama, susulkan dengan hembusan nafas berahi anda bagi menyatakan perasaan cinta anda.

Couple_Hands

2. Urutan Kaki

Melakukan belaian manja pada bahagian kaki jangan dilupakan. Urut dengan perlahan-lahan dan lembut bagi membangkitkan perasaan ghairah. Caranya mudah sahaja. Masukkan jari telunjuk setiap jari kaki dan menarik keluar secara lurus. Gunakan minyak urut yang menenangkan setiap kali tangan anda menyentuh tubuhnya.

c700x420

3. Belaian Manja Cakaran

Selepas itu susulkan dengan sedikit cakaran ringkas yang manja dan tidak menyakitkan. Dalam keadaan yang relaks, cakaran itu lebih terasa seperti mengeletek. Tambahkan sedikit tekanan bagi menyemarakkan perasaan berahi pasangan. Sebolehnya gunakan semua jari dengan gerakan boleh ubah berbentuk pola bulatan, kipas, lurus dan berpusing.

sexy-massage-to-turn-him-on

4. Pakaian Tidur Yang Seksi

Masih dalam posisi yang sama tetapi kali ni gunakan tapak tangan secara silih berganti. Pastikan tangan anda sentiasa menyentuh bahagian belakangnya.  Dengan bantuan minyak dan losyen, tekan tapak tangan anda dari lengan hingga ke bahunya. Selepas itu, tukar pula dari belakang membawa ke punggung dan belakang pahanya. Berikan lebih tumpuan dibahagian tersebut bagi menarik keghairahannya.

Sekiranya anda mengurut suami maka carilah pakaian yang ‘menjolok’ mata. Mungkin dari material satin atau sedikit jarang kerana ia adalah strategi menggoda yang pasti berjaya.

rBVaGVYvBwaAM4BvAAFSbAGrp7k517

5. Belaian Manja Erotis Di Paha

Bahagian paha amat sensitif pada sentuhan. Lebih-lebih lagi sentuhan yang erotis dengan suasana yang menenangkan. Mulakan aktiviti urutan dengan minyak yang dilumur di telapak tangan anda.  Letakkan tangan anda ke bahagian dalam paha (berhampiran kepala lutut) dan lakukan sapuan silih berganti di bahagianan yang sama. Awali urutan dengan tekanan yang lembut pada tempoh yang teratur. Halakan urutan ke bahagian punggung dan sekitarnya.

yIUn2CrRQMCzIN6twlLc_Chronic-Pain--5-Ways-Cannabis-Help-Sex-Life-Subhead-Partnered-Foreplay

Selesai mengurut dan melakukan belaian manja maka terpulanglah kepada anda dan pasangan untuk lanjutkan ke ‘aktiviti’ seterusnya. Mungkin masih perlukan sedikit tambahan belaian manja atau kucupan pemanasan maka teruskanlah. Lagipun selepas berurut badan jadi lebih bertenaga. Sudah tentu hubungan kelamin lebih bermakna dan menyeronokkan dari biasa.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/