7 Aksi Seks Buat Isteri Suka

Aksi Seks Di Ranjang
Aksi Seks Di Ranjang

Aksi Seks Di Ranjang

Aksi seks di ranjang mana yang membuatkan isteri anda suka khusus buat pasangan yang sudah sah bergelar sebagai suami isteri, hubungan seks pastinya bosan jika setiap kali melakukan perkara yang sama. Sekali sekala mungkin suami patut berikan layanan istimewa dengan kelainan aksi seks atas ranjang buat isteri suka. Kadang kala giliran isteri pula dengan aksi seks di ranjang memberikan yang terbaik untuk mencapai kepuasan seks bersama suami.

Buat suami, adakah anda tahu apa sebenarnya yang isteri ingin anda lakukan ketika aksi seks bersama? Sesetengah wanita inginkan suaminya melakukan perkara biasa, ada juga yang dambakan posisi yang berlainan untuk lebih mesra dan keseronokkan. Mungkin perkara-perkara ini boleh anda cuba untuk memuaskan hatinya ketika bersetubuh.

1. Ciuman

Jangan lupa sebelum aksi seks dimulakan, kepentingan ciuman mesra yang mengambil sedikit masa kerana nafsu seks wanita boleh meningkat melalui ciuman kasih sayang yang suami berikan.

5-hal-yang-paling-diinginkan-wanita-saat-bercinta-b328

2. Spontan

Berikan kejutan aksi seks yang hebat buat isteri kerana ramai wanita mempunyai fantasi seks mereka terhadap suami. Spontan dalam membawa si isteri untuk melakukan hubungan seks tanpa perlu menyatakan langkah-langkahnya. Ia sebenarnya kelihatan sangat seksi bagi wanita.

2

3. Manjakan Isteri

Jadikan aksi seks pada satu malam itu saat yang indah dan teristimewa hanya layanan khas buat si isteri. Manjakan isteri dengan ciuman manja, urut lembut di seluruh tubuhnya, sakatnya dengan cara menggeletek, dan layaninya sehingga si dia penat dan dakap erat tubuhnya. Malam seterusnya pasti si isteri membalas balik layanan istimewa yang anda hadiahkan.

5df07a24-bfd1-40a7-a71d-a7d41e22d8c6_43

4. Dukung Isteri

Dimulakan dengan ciuman kasih sayang dan sentuhan manja, angkat isteri dengan posisi mendukung dari arah depan. Jika anda tidak yakin dengan kemampuan anda dan berat si isteri, lakukannya di bahagian dinding sebagai penyokong di bahagian belakang si isteri sekaligus ia boleh memudahkan sesi awal hubungan seks kalian.

DgAWgjsQ6B

5. Gerakan Agresif

Sesetengah wanita sukakan cara ini untuk meningkatkan deria rangsang seks mereka. Lakukan dengan cara yang lembut seksi dan sedikit agresif, dakap erat si isteri dari arah belakang dan posisi tangan di bahagian depan lehernya. Pasti si dia mudah cair dengan cara ini.

images

6. Mood Romantik

Bila tiba malam hari lahirnya, apa kata jadikan ia satu malam yang romantik. Boleh dikatakan ramai wanita suka jika suami membuat perkara romantik. Taburi kamar tidur dengan kelopak bunga ros merah, ia pasti buat isteri teruja untuk langkah aksi seks seterusnya yang bakal anda persembahkan.

x

7. Tanggalkan Pakaiannya Perlahan-Lahan

Wanita itu berjiwa mudah sensitif, jadi untuk semarakkan sesi aksi seks anda berdua, cuba tanggalkan pakaiannya secara perlahan-lahan, helaian demi helaian. Bukan hanya terpancar raut wajah teruja suami kala menanggalkan pakaian isteri, malah buatkan isteri turut jatuh hati sekali lagi kepada anda.

Unknown

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/