7 Cara Mengulum Zakar Suami

cara mengulum zakar suami
cara mengulum zakar suami

cara mengulum zakar suami

Perkara paling utama dalam mengulum zakar suami ialah kebersihan dan kepercayaan antara satu sama lain Janganlah sesekali menganggap kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik. Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih, indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda sebagai isteri meyakini kemaluan pasangan anda bersih, maka pasti anda akan seronok untuk mengulum zakar suami ketika melakukan hubungan seks bersama-sama.

Tips menghisap atau mengulum zakar suami atau ianya lebih dikenali sebagai oral seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini, anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih. Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.

Mari kita lihat 7 tips, cara, teknik atau langkah mengulum zakar suami semasa anda mahu melakukan hubungan seks di atas ranjang :

  1. Elakkan memakai pendakap gigi ketika mahu mengulum zakar suami anda dan lakukannya dengan rela hati tanpa paksaaan demi kepuasan suami anda dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda.
  2. Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa tidak anda mengulum zakar suami anda sebagai tanda membalas kasih sayangnya? Anda dapat membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan mulut terhadap kemaluannya.
  3. Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih. Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika mandi, cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun dan pembasmi kuman. Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda agar tidak mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan untuk dijilat oleh suami.
  4. Sebelum mengulum zakar suami anda, sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim atau susu pekat krimer pada sekeliling zakarnya supaya anda merasa lebih senang mengulum zakar suami anda. Ia dapat memberikan keseronokan suasana dalam melakukan hubungan seks.
  5. Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.
  6. Menghisap atau mengulum zakar suami dalam SATU ARAH sahaja, dari pangkal ke kepala zakar. Ini akan memberikan ketegangan maksima dan zakar suami akan lebih tahan lama (lambat pancut). Dengan ini ianya dapat membantu isteri mendapat kepuasan berjimak dengan suami dalam tempoh yang agak lama sehingga mencapai kepuasan bersama.
  7. Jika suami dalam keadaan penat, berilah masa ia berehat. Buatlah urutan sensual ke badan suami. Ini akan memberikan ketenangan kepada suami.

P/S : Makanan tambahan dapat membantu suami isteri dengan membekalkan tenaga untuk menikmati keseronokan melakukan hubungan seks yang sah disisi Islam dan mendapat pahala dari Tuhan.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/