7 Ciri Lelaki Gatal

Ciri Lelaki Gatal
Ciri Lelaki Gatal

Ciri Lelaki Gatal

Wajah yang kacak dan bergaya tidak menjamin tanpa anda mengenali latar belakang lelaki gatal yang baru anda kenali kerana lelaki gatal atau lebih dikenali sebagai lelaki buaya darat ini pandai berlakon sebelum mengambil kesempatan di atas kebaikan anda. Anda yakin dengan keperibadiannya ketika bersama anda? Atau anda sudah mula ragu dengan kejujuran si dia?

Pada artikel kali ini admin ingin berkongsi ciri-ciri lelaki gatal supaya anda tidak terjerat! Awas! Lelaki gatal ini bukan mahu menjalinkan hubungan yang serius, tetapi hanya sekadar memberi keseronokan kepada mereka. Jadi para wanita diluar sana, anda dinasihatkan supaya berhati-hati dengan lelaki jenis ini.

7 Ciri-Ciri Lelaki Gatal

1. Meminta Yang Bukan-Bukan

Biasanya si dia gemar mengajak anda pergi ke tempat yang gelap, mengajak anda menemaninya masuk ke rumah atau menggoda anda dengan memuji kecantikan anda untuk mendapatkan seks. Selepas mereka dapat, pastinya mereka menghilangkan diri daripada anda!

2. Berani

Jika perkenalan anda dan si dia masih di peringkat awal tetapi sudah bersikap “daring” seperti memegang tangan dan memeluk pinggang, awas! Lagi lama anda bersama dia, lagi “daring” sikap si dia.

3. Gemarkan Perbualan Kotor

Mereka gemar berbual tentang seks walaupun di awal perkenalan anda. Jika si dia suka berjenaka, pastinya jenaka itu ada berbaur lucah.

4. Kacak Dan Bergaya

Kebanyakan lelaki gatal ini mempunyai rupa yang kacak dan cukup maskulin pada penampilan. Mereka sangat menjaga penampilan kerana itu cara mereka memikat wanita. Jadi, jika anda terpikat dengan seorang lelaki kacak, selidik dan kenali dahulu mereka dengan lebih dalam sebelum anda meneruskan perhubungan dengan lebih serius.

5. Ramai Teman Wanita

Lelaki jenis ini tidak akan pernah setia pada teman wanitanya. Mereka sering bertukar ganti teman wanita seperti bertukar pakaian. Biasanya mereka susah untuk menunjukkan komitmen dalam perhubungan. Setelah mendapat sesuatu yang memuaskan, pasti dia akan meninggalkan anda.

6. Sukar Dihubungi

Lelaki jenis ini sukar dihubungi ketika dia keluar bersama wanita lain. Mereka akan ‘silent’ atau matikan telefon mereka agar tidak diganggu teman wanitanya lain.

7. Perahsia

Kebanyakan lelaki gatal ini sangat berahsia. Termasuklah hal-hal peribadi si dia seperti keluarga. Biasanya bila anda bertanya, mereka akan mengelak dengan membiarkan sahaja soalan anda atau menukar topik perbualan anda. Jika anda memaksa, pastinya mereka akan naik angin!

Kesimpulan

Tidak semua lelaki bersifat demikian tetapi sebagai wanita, anda haruslah menyelidik latar belakang si dia dahulu. Sekurang-kurangnya anda mengenali keperibadian lebih dalam dan dapat mengelakkan anda ditipu oleh mereka.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/