7 Gaya Seks Buat Isteri Klimaks

7 gaya seks buat isteri klimaks

7 gaya seks buat isteri klimaks

Gaya seks variasi dan kreatif harus dipelajari suami untuk dipraktikkan sewaktu mengadakan hubungan intim supaya isteri anda lebih cepat mencapai klimaks. Isteri pasti teruja bila mana melihat anda bijak dalam menguasai permainan di ranjang dan ini secara tidak langsung dapat membangkitkan nafsu syahwat serta orgasmenya. Apabila anda berdua saling berkerjasama antara satu sama lain sudah pasti nanti hubungan badan akan menjadi suatu medan melempiaskan nafsu yang sentiasa dinanti-nantikan. Haha…

Jom-jom kita teruskan bacaan anda seperti di bawah ini terdapat beberapa cara atau gaya seks yang boleh membuatkan isteri anda tidak sedang duduk demi mencapai kepuasan batin secara bersama.

7 Gaya Seks Buat Isteri Klimaks

1. The Counter Top

Ini adalah kegemaran saya iaitu ketika isteri baring telentang di menja semntara posisi suami ‘memasukinya’ sambil berdiri. Gaya seks ini sangat mudah untuk zakar lelaki mendayung dan memindahkan posisi isteri disepanjang meja. Isteri pasti teruja dan rasa dibelasah teruk. Hehe.. best giler woooo!!!

2. Modified Coital Alignment Technique

Gaya seks ini dimulai seperti posisi kupu-kupu. Suami ‘menembus’ faraj isteri secara mendalam bagi membolehkan isteri menggerakkan kakinya bersama-sama suami. Suami kemudian mencondongkan sedikit tubuhnya ke depan sehingga zakar menghasilkan tekanan kuat dan geseran pada klitoris semasa mendayung. Gerakan ini sangat baik bagi isteri untuk menerima rangsangan di klitorisnya selama dayungan dilakukan. Akhirnya nanti orgasme tidak terperi akan dinikmati isteri.

3. Gaya Kupu-Kupu atau Butterfly

Gaya ini menuntut suami mendayung sambil melutut dengan posisi isteri dalam keadaan telentang dan pinggulnya di tepi katil. Isteri menempatkan kakinya di bahu suami dan mengangkat pinggulnya sedikit ke atas. Hal ini memberikan sudut indah untuk stimulasi faraj dengan dayungan mendalam yang dapat menghasilkan orgasme maksimum. Dengan dayungan lebih cetek, suami dapat merangsang dinding dalaman vagina bagi menyentuh G-spot.

4. Get Off and Stand Up

Saya tak pro, tapi setiap kali saya berdiri dengan pasangan saya di udara atau ke dinding cukup untuk membuatkan kami berdua rasa sensasi yang tak dapat digambarkan. Sudah lumrah, suami kuat dan isteri lembut. Posisi ini dapat meninggikan pengalaman seks suami isteri. Gaya seks ini juga memaksa kami untuk berada dalam pelukan penuh yang mampu menciptakan hubungan emosi dan fizikal. Tetapi ianya memerlukan kekuatan fizikal dan tidak semua orang mampu melakukannya. Untung siapa dapat isteri ringan he he 😉

5. Shake and Bake

Jika anda ingin berehat sejenak semasa melakukan hubungan seksual, gerakan ini adalah yang paling sesuai dan terbaik. Bagi melakukannya suami berhenti mendayung dan rehat dengan sambil menggosok kepala penis ke atas klitoris. Lalu, pegang pangkal penis dan hayun (gerakan seperti angkat dan hempap) dengan cepat ke arah klitoris isteri. Gaya seks ini akan merangsang keduanya iaitu penis dan klitoris. Pehhh memang memberi kenikmatan yang maha dasyhat beb!

6. Baring the Scepter

Buatlah lingkaran dengan ibu  dan jari telunjuk sekitar pangkal penis. Bentuk cincin seperti isyarat ‘OK’. Kemudian masukkan ke pangkal penis. Cara ini dapat merangsang hujung saraf dan meningkatkan sensitiviti penis. Ianya juga dapat membantu anda bertahan lebih lama. Geseran dengan tangan suami yang melingkari penis dapat memberikan kenikmatan.

7. The Seated Scissors

Gaya seks ini membolehkan isteri mengawal kedalaman dan sudut dayungan suami serta dapat menikmati banyak rangsangan klitoris yang isteri mahukan. Dengan suami dalam keadaan telentang dan lutut dilipat separuh (lebih kurang 90 darjah), mengangkangi isteri dengan satu kaki ke belakang pinggul dan kaki yang satu lagi antara kedua kaki isteri. Isteri akan dapat mengagak tempat yang tepat untuk mengerjakan zakar lelaki. Ini boleh mengawal tempo, kelajuan, kedalaman dan jumlah tekanan serta gesekan yang isteri mahu. Ini jelas merupakan satu resepi atau rahsia gaya seks yang dapat meningkatkan sensasi seks.

posisi seks isteri klimaks

P/S : Adakah anda masih tercari-cari produk yang terbukti berkesan dan selamat untuk tahan lama? KLIK SINI Membesar dan memanjangkan zakar? Kenapa isteri suka zakar suami dia besar dan panjang? KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/