7 Makanan Tingkat Nafsu Wanita

nafsu wanita
nafsu wanita

nafsu wanita

Bagaimanakah caranya untuk tingkatkan nafsu wanita terhadap seks ?

Baiklah artikel kali ini admin ingin kongsikan cara untuk tingkatkan nafsu wanita terhadap seks khususnya bagi wanita yang sudah berkahwin. Antaranya ialah dengan pemakanan, dengan pemakanan ia boleh membantu tingkatkan nafsu wanita yang dingin seks terhadap suami atas faktor keletihan, dan sudah punyai ramai anak namun ia tidak boleh dijadikan sebagai satu alasan dan wanita harus mencari jalan untuk mengatasinya.

Ada beberapa jenis makanan bukan sahaja berfungsi untuk kesihatan tetapi mempengaruhi juga cara hidup. Ini antara makanan yang mempunyai fungsi untuk meningkatkan nafsu wanita dan ada diantaranya yang berfungsi sebagai ubat perangsang.

1. Kacang Pain

kacang-pain

Walaupun sukar didapati di pasaran, namun kacang pain mempunyai manfaat yang sangat luar biasa untuk membantu tingkatkan nafsu wanita dan meningkatkan ghairah seksual. Kesannya sama dengan  tiram dalam menaikkan nafsu wanita terhadap hubungan seks.

2. Coklat

dark-coklat

Coklat dikatakan mempunyai kandungan yang sangat baik bagi kesihatan. Selain itu, ia juga dapat mengurangkan lemak. Ia membuatkan nafsu wanita bergelora dan rasa lebih berkeyakinan untuk melakukan hubungan seks bersama pasangannya.

3. Teh Hijau

teh-hijau

Minum dua cawan teh hijau dalam sehari dipercayai dapat meningkatkan nafsu wanita dan ghairah terhadap hubungan seks. Ini kerana, teh hijau mempunyai manfaat untuk meningkatkan peredaran darah.

4. Sayur Bayam

bayam-1

Sayur bayam mempunyai fungsi untuk meningkatkan peredaran darah di kawasan ‘Miss V’, sehingga meningkatkan nafsu wanita terhadap seks dan membantu wanita lebih mudah mencapai orgasme ketika melakukan hubungan seks dengan suaminya.

5. Jus Anggur Merah

grape

Jika anda ingin meningkatkan nafsu wanita dengan segera, cuba beri minuman jus anggur merah. Antioksidan pada anggur merah membuatkan tubuh menjadi lebih santai dan dapat juga melancarkan peredaran darah sekaligus membantu tingkatkan nafsu wanita terhadap seks.

6. Daging Merah Dan Hati

daging-1

Kekurangan zat besi adalah salah satu faktor penyebab kurangnya nafsu wanita untuk bersama pasangan ketika di atas ranjang. Pengambilan makanan seperti daging merah dan hati membantu wanita untuk meningkatkan kadar zat besi dalam badan.

7. Ikan Salmon

Salmon
Salmon

Ikan Salmon kaya dengan lemak Omega 3 dan minyak dapat meningkatkan perasaan bahagia dan membantu tingkatkan nafsu wanita secara mendadak. Secara tak langsung itu boleh juga mencetuskan keghairahan seksual.

Produk Kesihatan Seks Wanita

Produk Kesihatan Seks Wanita

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/