7 Tips Pikat Wanita

pikat wanita
pikat wanita

pikat wanita

Adakah tips pikat wanita daripada perspektif wanita berguna bagi lelaki?

Anda pernah melihat lelaki yang boleh mengurat dan mendapatkan mana-mana gadis yang mereka mahu dan tertanya-tanya, “bagaimana mereka melakukannya?”

Ya, perempuan tertarik kepada kuasa wang ringgit bagi yang jenis materialistik dan status. Ya, mereka tertarik dengan ciri-ciri kelelakian yang dominan, dan keyakinan.

Mari admin kongsikan tips pikat wanita mengikut perspektif wanita yang perlu dipraktikkan oleh lelaki untuk mengurat dan memenangi hati wanita yang disukai :

1. Jangan Suka Main ‘Remote Control’
Remote control yang dimaksudkan bukanlah untuk TV LCD Samsung 45 inci. Maksud admin jangan control atau kongkong hidup dia selagi dia belum menjadi hak korang yang sebenar. Wanita cukup pantang pasal benda ni. Wanita memang benci kalau ada lelaki yang suka mengongkong. Memang la bukan semua tapi majoritinya memang tak suka. Tiap minit nak tahu dia ada kat mana. Bosan la macam tu..bagi ruang kepada dia untuk dirinya juga. Ini baru cara pikat wanita yang paling gentleman.

2. Jadi Jejaka Periang
Wanita akan cop korang sebagai lelaki yang sweet sekiranya korang mampu untuk sentiasa buat dia tersenyum. Macam mana ye?… Mudah je perkara pertama bila berjumpa korang perlu senyum dan tunjukkan wajah yang ceria dan admin yakin dia pasti akan membalas senyuman korang. Jangan pulak korang tunjuk muka macam nak “makan orang”. Sure dia takkan selesa. Selain itu satu BONUS cara pikat wanita sekiranya korang mampu untuk membuat humor atau jenaka yang bersahaja.Wanita cukup sukakannya dan ini menimbulkan mood yang “positif” tapi INGAT jangan buat lawak tak menjadi..buat malu je nanti..hehe

3. Jangan Kedekut
Sifat kedekut ni cukup wanita tak gemar. Cara pikat wanita yang betul anda perlu bersifat pemurah. Pemurah bukan bermaksud korang bagi 100% wang korang supaya dihabiskan atau senang-senang menjadi mangsa “pisau cukur” wanita yang tak bertanggungjawab. Sekali sekala boleh la treat wanita yang anda mahu pikat seperti belanja si dia makan atau berikan hadiah yang istimewa semasa birthday beliau. Si dia pasti akan terharu.

4. Jaga Penampilan
Sebelum korang berhasrat nak pikat gadis, korang mesti mempunyai imej yang baik, dan positif. Korang tak semestinya perlu jadi hensem dan kacak cukup sekadar nampak kemas dan tidak selekeh oleh kaum hawa. Fahamkan maksud admin jangan la pergi dating pakai baju pagoda, seluar pendek macam taukeh Ah Chai dan berselipar jepun sahaja tak Menarik, Tertarik Kau Memang De Boom kan? Hehe..

5. Jadi Diri Sendiri
Jangan nak menggedik-gedik nak berlakon jadi orang lain. Baru tengok watak Aaron Aziz kat dalam Ombak Rindu yang hebat memanah CINTA korang pun ngengade sibuk nak jadi macam dia. HENTIKAN niat tak cerdik korang tu. Wanita suka lelaki yang boleh jadi diri dia sendiri tanpa control-control macho atau buat alim-alim kucing semata-mata nak nampakkan diri korang tu perfect dimata awek yang cuba korang pikat. Hello awek boleh baca gerak-geri korang okey ingat awek tu semua bodoh ke. Cara pikat wanita sebenar ialah korang harus jadi diri anda sendiri dan admin yakin beliau akan terima korang seadanya.

6. Pandai Berkomunikasi
Cara pikat wanita dengan komunikasi yang baik dan lancar memang tak dapat dinafikan akan mempengaruhi sesuatu perhubungan. Sekiranya korang pandai berkomunikasi dengan baik berhubung dengan awek yang bakal korang “tackle” admin gerenti dia akan cair dengan korang. Cukup bagi wanita lelaki yang pandai berkomunikasi mudah untuk bawa berbincang, mengadu masalah dan meminta sebarang pendapat. Kalau part ni pun korang “kantoi” wanita akan cop korang membosankan kalau tak percaya cuba la…

7. Bersikap Prihatin Dan Ambil Berat
Cara pikat wanita idaman kalbu korang harus mengambil berat atau dalam bahasa jawa “take care” terhadap mereka. Tetapi AWAS jangan “OVER TAKE CARE” tiap 3 minit sms, tiap 30 minit call, tiap 3 jam video call…j angan buat kerja gila ye. Bukan take care itu yang admin maksudkan. Ambil berat disini bermaksud korang sekadar prihatin dan tahu perkembangan semasa beliau. Contoh bila dia sakit korang jenguklah dia, beri ubat ke kalau dia jauh dari keluarga dan bagi sokongan supaya dia cepat sembuh.

Selain tujuh tips pikat wanita di atas korang boleh cuba memakai perfume yang mengandungi pheromones seperti Pheromances, Phero-X atau PheroMax untuk menambahkan keyakinan bila nak pikat wanita yang korang suka. Perfume untuk wanita pun ada gak seperti Mystique SwissPheromiss dan Pherolins korang boleh belikan untuk awek korang bila korang dah berjaya pikat diorang.. Hehe

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/