8 Tips Mudah Hamil

mudah hamil
mudah hamil

mudah hamil

Dalam melakukan hubungan seks tidak bermakna ianya akan membuatkan isteri mudah hamil dengan sekali pancutan air mani sahaja. Mungkin anda mempunyai satu persepsi apabila bersetubuh saja pasti akan mengandung.. ANDA SILAP! sekiranya anda melakukan hubungan intim itu salah atau tidak kena pada masanya.

Blog ini sebagai panduan bagi si isteri yang susah mendapatkan cahaya mata. Terdapat bebepa panduan berguna yang disediakan secara percuma untuk anda amalkan bagi mendapatkan cahaya mata.

Amaran-ini merupakan perkongsian ilmu seksual bukan membincangkan perkara lucah!

Mari kita sama-sama lihat beberapa tips mengenai cara untuk cepat dan mudah hamil dari aspek perhubungan seksual.

Tips Pertama Mudah Hamil

30-60 minit sebelum melakukan seks pastikan anda kencing dahulu dan bersihkan alat kelamin anda sebersihnya.

Tips Kedua Mudah Hamil

Setelah selesai melakukan seks jangan bergerak atau bangun sebaiknya terus tidur atau baring dalam masa 30-60 minit untuk memberi ruang kepada sperma untuk berenang ke dalam faraj dan mencari telur ovari.

Tips Ketiga Mudah Hamil 

Jangan sekali-kali membersihkan faraj anda setelah selesai melakukan hubungan intim bersama suami anda.

Tips Keempat Mudah Hamil

Lakukan persetubuhan pada hari yang subur (biasanya hari ke 14) sekurang-kurangnya 5 kali.

Tips Kelima Mudah Hamil

Sebelum ejakulasi pastikan zakar suami betul-betul keras dan masukkan ke dalam faraj sedalam yang mugkin dan pancutlah air mani dengan laju.

Tips Keenam Mudah Hamil

Gunakan teknik Tok Janggut dimana ianya memerlukan kedua kaki wanita kengkang keatas dan masukkan zakar yang betul-betul tegang keras padu dan mantap terus kefaraj dari arah depan.

Tips Ketujuh Mudah Hamil

Cuba teknik Che Siti Wan Kembang dari Kelantan iaitu dengan menggunakan lapik bantal dibawah punggung perempuan. Tujuannya bagi memudahkan zakar masuk sedalam-dalamnya ke dalam faraj. Teknik Puteri Saadong juga merupakan teknik yang hampir sama dengan teknik Che Siti Wan Kembang. Teknik ini telah memberikan peratusan yang tinggi untuk wanita mudah hamil. Jadi anda juga boleh mencuba teknik ini.

Tips Kelapan Mudah Hamil

Petua cepat dan mudah hamil seterusnya ialah apabila anda selesai memancutkan air mani ke dalam faraj biarkan zakar di dalam faraj untuk beberapa minit. Apabila zakar anda sudah kecut barulah anda tarik keluar.

itulah serba sedikit petua mudah hamil dalam melakukan hubungnan seks bersama dengan pasangan anda. Diharap ianya memberi manfaat dan idea kepada anda dan selamat mencuba!

Selain di atas anda boleh mencuba Semenax, Vigrx dan Vimax Volume. Ketiga-tiga ini adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax, Vigrx dan Vimax Volume adalah jawapan buat anda.

semenax

Khasiat Semenax

  • Air mani lebih banyak setiap kali anda pancut a.k.a klimaks.
  • Air mani lebih berkualiti.
  • Rasai ketegangan zakar yang lebih hebat, mantap dan bertenaga.
  • Jadi jantan hebat dengan pancutan yang lebih deras.

Secara umumnya Semenax merupakan produk herba yang patut anda ambil jika anda ingin membaiki kualiti air mani anda.

Anda juga boleh mencuba Vigrx atau Vimax Volume. Vigrx dan Vimax Volume adalah salah satu keluaran produk daripada pillsexpert.com yang sudah terkenal kerana keberkesanannya melajukan pancutan alat kelakian anda ketahap maksimum hingga si dia puas tidak terkata. Selain itu Vigrx dan Vimax Volume menambah hasil sperma (air mani) anda ketahap maksimum sehingga 500%. Wah bestnya!

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/