9 Cara Puaskan Isteri Guna Jari

Guna Jari
Guna Jari

Guna Jari

Tidak semua lelaki boleh dan berkemampuan puaskan isteri ketika beraksi di atas ranjang. Tujahan zakar sahaja tidak cukup dan suami perlu pandai guna jari untuk puaskan nafsu seks isteri sehingga orgasme. Kepandaian suami guna jari untuk menggentel biji kelentit dan menjolok lubang faraj untuk isteri berasa nikmat kesedapan sebelum faraj berair memberi isyarat bahawa faraj isteri sudah bersedia untuk menerima tujahan batang zakar suami.

Biasanya wanita atau orang perempuan yang sudah berkahwin susah untuk mencapai puncak klimaks atau orgasme ketika melakukan hubungan seks bersama suami. Dan ada juga wanita yang mampu dan berupaya untuk capai multiple orgasme iaitu pancutan lebih dari sekali bergantung pada cara suami memainkan peranan puaskan isteri guna jari dan tahan lama di atas ranjang.

Pada artikel kali ini admin ingin kongsikan 9 cara atau teknik puaskan isteri guna jari ketika melakukan hubungan seks yang biasanya dipanggil foreplay.

Puaskan Isteri Guna Jari

Puaskan Isteri Guna Jari

1. Wanita Unik

Tidak semua wanita boleh pancutkan air puas nikmat dirinya. Setiap wanita adalah unik.

2. Foreplay

Isteri perlu dipanaskan dengan aktiviti foreplay guna jari untuk menggentel faraj atau biji kelentit isteri, diberahikan dan dibelai secukupnya.

3. Waktu Tidur

Waktu yang terbaik adalah sewaktu isteri sedang subur. Waktu ini isteri paling berahi seks.

4. Jaga Kebersihan

Kebersihan penting bila anda mahu guna jari untuk puaskan isteri. Kuku kena pendek dan dikikis agar tidak tajam.

5. Cari G-Spot Untuk Pancutkan Isteri

G-spot wanita adalah tempat untuk rangsangan bagi membuat isteri pancutkan air nikmatnya.

woman-ready-for-fingering

6. Isyarat Kemuncak Isteri

Sila jelaskan kepada isteri. Apabila hendak sampai kemuncak klimaks untuk pancutkan isteri ia dirasakan seperti hendak terkencing.

7. Minum Air Secukupnya

Isteri perlu minum air yang cukup sepanjang hari dan telah membuang air kecil dan besar sebelum hubungan seks.

8. Banyakkan Membaca

Pastikan Isteri membaca artikel ini dan blog taman wangi untuk isteri memahami dan bersedia.

9. Menjolok Atau Korek Faraj Isteri

Isteri akan jadi terlalu penat dan mahu cepat tidur. Suami mungkin dapat pancutkan dalam faraj atau lepaskan atas perut. Selebihnya guna jari untuk menjolok atau korek faraj jika isteri masih belum klimaks atau orgasme. Yang pastinya pancutkan isteri adalah dengan suami memahami.

how-to-finger-a-girl-to-orgasm-shlomit

Kongsikan artikel ini..

Impikan Prestasi Seksual serta Kesihatan ‘Overall’ Anda Kembali Berfungsi Seperti Ketika Remaja Dahulu? Anda Patut Cuba produk Ini, 100% Natural Berasaskan Herba Semulajadi Untuk Mengembalikan Kejantanan Anda

Kelakian | Kesihatan | Tenaga

Jika anda mengalami masalah kesuburan atau Lemah Tenaga ‘Dalaman’ , anda boleh mengamalkan suplemen herba akar kayu seperti Saw Palmetto dan Ginseng Panax. Herba Vimax Brown Original dari Petua Bahagia diakui ramai dapat meningkatkan kesuburan lelaki sepantas 14 hari sahaja mengikut keserasian hormon tubuh badan pengguna.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/