9 Jenis Warna Dan Seks

Warna Dan Seks

Warna Dan Seks

Warna Dan Seks

Sesetengah individu menyatakan yang mereka tiada warna kegemaran, padahal jika anda melihat sendiri di sekeliling atau mungkin gerobok fesyen anda sendiri, pastinya anda akan dapat melihat sendiri susunan warna yang sering anda beli atau pakai.

Setiap orang pasti ada satu rona yang mencerminkan diri mereka tidak kira dari outfit harian mahupun dekorasi di rumah. Rona itu pula mencerminkan tentang personaliti diri dengan seks.

Pada artikel kali ini admin ingin senaraikan 9 jenis warna dan apa kaitannya dengan seks.

1. Hitam

Mereka yang sukakan warna hitam pula sering memilih untuk melakukan hubungan intim ketika mereka stress atau dalam keadaan sedih. Mereka jadikan seks sebagai jalan keluar melepaskan segala kemarahan, kesedihan atau kekecewaan.

2. Oren

Individu yang sukakan warna oren selalunya agak violent ketika di ranjang. Lelaki akan menarik rambut pasangannya, manakala si wanita pula akan meninggalkan kesan kemerahan cakaran jari di bahagian belakang badan suami.

3. Merah Jambu

Menunjukkan sisi feminin dan biasanya individu yang menyukai warna ini adalah wanita yang cukup menggoda ketika melakukan perhubungan intim.

4. Merah

Bagi pencinta warna merah, bermaksud anda diibaratkan sebagai seseorang yang mudah terangsang dan boleh menikmati hubungan seks dalam pelbagai cara.

5. Ungu 

Penggemar warna ungu sering menganggap diri mereka terlalu bersenang lenang dalam melakukan hubungan seksual. Warna ini menunjukkan seseorang yang lebih ingin memuaskan diri sendiri dan tidak peduli dengan kepuasan pasangannya.

6. Hijau

Orangnya segar dan beraksi innocent kala ingin berhubungan intim. Yang isteri beraksi di kamar tidur seakan masih dara, manakala suami pula sentiasa beraksi dalam keadaan sedikit clumsy dan awkward, tetapi dalam gerak-geri yang charming dan menggoda. Mungkin lebih gentle dan tidak terlalu ekstrem, tetapi setia.

7. Putih

Mereka yang sukakan warna putih selalunya melakukan hubungan intim dengan penuh ketelitian dari segi kebersihan. Baginya, seks adalah kotor. Aksi ranjang mesti dalam keadaan gelap. Si perempuan hanya akan menanggalkan pakaiannya kala di bawah selimut dan lelaki pula pasti akan mandi terlebih dahulu sebelum sesi hubungan intim bermula dan juga selepasnya.

8. Biru

Anda yang gemarkan warna biru punya sifat yang manja dan penyayang. Anda juga seorang yang sensitif.  Anda juga berpendapat seks itu adalah satu seni.

9. Coklat

Anda seorang yang mendalam, sensitif kepada kemahuan dan mengimpikan true romantic. Selalunya mereka yang sukakan rona coklat menganggap yang seks itu adalah 24/7 dan orangnya perlukan privasi serta masa untuk berhubungan seks.

Apa yang admin tafsirkan di atas hanyalah satu personal research sahaja dan ianya tidak semestinya tepat 100%. Ianya boleh dijadikan rujukan untuk anda kenali pasangan anda dan jika ianya menyamai apa yang admin paparkan di atas ianya hanyalah satu kebetulan sahaja.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/