Bagaimana Nak Main Lama?

bagaimana nak main lama

bagaimana nak main lama

Ramai isteri mengeluh setiap kali mengadakan hubungan seks, suaminya sering pancut awal. Mereka kecewa sebab selalu tidak mendapat kepuasan batin disebabkan suami tidak boleh bertahan lama. Bagaimana nak main lama?

Admin mahu berkongsi pengalaman di sini bagaimana suami isteri boleh bermain lama dan seterusnya kedua-dua belah pihak mendapat kepuasan dan kenikmatan seks yang sebenar. Mari kita lihat 3 perkara utama seperti di bawah ini :

Tips 1 – Menjaga kesihatan tubuh badan

Berdasarkan hasil kajian dari pakar-pakar kesihatan, mendapati bahawa untuk meningkatkan prestasi seks dan ketahanan semasa hubungan intim suami isteri adalah perlunya setiap pasangan mengawal kandungan lemak badan agar tidak berlebihan. Obesiti, kegemukan atau pun memiliki kandungan lemak secara berlebihan merupakan punca utama anda tidak boleh bertahan lama. Oleh itu, disarankan anda supaya bersenam dan mengamalkan amalan pemakanan seimbang serta gaya hidup sihat umpamanya berjogging, melakukan aktiviti fizikal, berenang dan sebagainya. Aktiviti yang sihat ini mampu meningkatkan daya tahan anda sewaktu beraksi di ranjang.

Tips 2 – Mempelbagaikan posisi atau teknik semasa hubungan seks

Salah satu cara lain sewaktu anda mengadakan hubungan seks ialah dengan mempelbagaikan atau selalu bertukar-tukar posisi/gaya seks. Jangan terlalu fokus dengan satu atau dua gaya permainan sahaja kerana ini boleh mempengaruhi mental pasangan untuk lebih cepat orgasme. Jadi apabila anda mengamalkan teknik ini, segala kepenatan dan emosi anda akan dapat dikawal dan ini seterusnya membantu anda untuk tahan lama dan tidak terpancut air mani terlebih dahulu sebelum isteri anda mencapai orgasme.

Tips 3 – Selalu membayangkan keseronokan apabila bersetubuh

Sewaktu anda sedang berperang memasuk dan menarik zakar ke dalam vagina isteri selalu bayangkan kepada hal-hal yang boleh membawa keseronokan. Misalnya anda sedang membayangkan sedang menikmati keindahan alam dan merasai desiran angin di tepi pantai bersama-sama. Maka dengan ini, anda boleh mengalihkan tumpuan atau fokus untuk mencapai orgasme dengan cepat. Akhirnya, anda dapat bertahan lebih lama dan isteri anda tersenyum puas sehinggakan dia memberitahu anda “abang sudahlah saya dah tak tertahan lagi ni, abang cepatlah pancut sekarang”. 

Selain itu juga jikalau anda tidak ragu-ragu, saya cadangkan anda mencuba gel tahan lama PL Supergel ini. Saya yakin anda tahan lebih lama dari biasa dan kelebihan utama produk ini ialah isteri anda tidak tahu yang anda ada gunakannya semasa melakukan hubungan seks. Dan yang paling UTAMA ialah produk ini SELAMAT, BERKESAN dan TIADA KESAN SAMPINGAN. InsyaAllah anda pasti akan berpuas-hati setelah menggunakannya.

tips tahan lama

Petua dari pakar supaya zakar suami besar dan tahan lama semasa melakukan hubungan kelamin KLIK SINI

Semoga bermanfaat. Selamat Malam!

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/