Bathmate Pump Hercules

bathmatepump4

bathmate pump hercules

Memperkenalkan Bathmate Pump Hercules (Original) Alat Khusus Untuk Lelaki. Ianya bertindak SANGAT CEPAT. Menggunakan Teknologi Hijau berasaskan Hidro,  mesra alam, selamat dan berkesan. Zakar LEMBIK menjadi KERAS seperti BATU dalam masa 10 minit sahaja.

Produk ini mencatatkan Jualan Tertinggi di United Kingdom, US dan Europe. Telah ramai Lelaki Seluruh Dunia Yang Berjaya. Kini tiba GILIRAN ANDA pula!

Bathmate Pump mampu untuk membantu lelaki :

  • Menguatkan Otot Zakar
  • Melancarkan Aliran Darah dengan sempurna
  • Mengeraskan Zakar seperti BATU!
  • Pembesaran yang Sekata dan Optimum
  • Membuang Lendiran dan Darah Beku dengan sempurna

Wahai Lelaki kini anda tiada lagi kekecewaan, tiada lagi ragu-ragu, tiada lagi perasaan rendah diri dan malu. Dengan izin dari-NYA Bathmate mampu dan berkesan dengan menggunakan Teknologi Hidro. Hanya menggunakannya selama 10 minit, pengaliran darah di bahagian zakar anda akan menjadi optima.

Selepas menggunakannya, anda akan merasai kekuatan ereksi yang lebih mantap.

bathmate petuabahagia

ANDA INGIN KERAS YANG OPTIMA?

KERAS DENGAN SEGERA? KINI ANDA BOLEH!

  • Anda akan rasai Ereksi Kuat, Tebal, Keras dengan Lebih BesarBathmate akan berikan anda penambahan dari segi panjang dan tebal, dengan urat-urat yang timbul keras dan jelas.
  • Alami Ereksi yang Tahan Lebih Lama dan Lebih Daya TahanBathmate akan membuatkan anda Tahan Lama, ia akan memuaskan hati anda dan juga pasangan anda.
  • Teknologi Hidro Bathmate akan bantu anda untuk meningkatkan LibidoAnda akan miliki Stamina Super Hero.
  • Orgasm yang bergandaIngatlah jika zakar anda membesar, orgasm anda akan menjadi berlipat kali ganda, pasangan anda pasti akan RASAI perubahan tersebut.
  • 100% Selamat dan Semulajadi. Dijamin BerkesanAnda boleh bandingkan Bathmate dengan peralatan yang ada di pasaran sekarang. Bathmate adalah yang TERBAIK dalam KELASnya yang tersendiri sebab itu ia menjadi ALAT yang paling laris jualannya di UK, US dan Negara-negara Eropah.
  • Sistem Bathmate juga adalah yang paling Praktikal dan MudahJika anda tidak mahu pasangan anda tahu, masuk dalam bilik air. Bersenam untuk 10 minit. Selepas itu anda boleh bersama pasangan anda. Dia pasti terkejut dengan kekerasan dan peningkatan Saiz Zakar anda!
  • Senaman yang mudah, hanya perlukan 10 minit sahaja sehariIa akan membantu anda mengawal Pancutan Mani, kekal keras selama 1 jam. Senaman dan cara penggunaan akan diberikan secara PERCUMA!

bathmate pum hercules 3

“YA, Bathmate Berkesan dengan PANTAS!”

Ketika anda mengharungi detik-detik cemas, ketika zakar anda payah untuk “bangun dari tidur”, anda tentu lebih arif, perasaan malu dan takut, rasa seram macam tengok siri hantu Uncle Seekers.

Cuba bayangkan sejenak…

Anda mungkin berasa ghairah dan dibantu pula pasangan anda kelihatan “SANGAT HOT” dengan G-String dan pakaian dalam SEKSI…

Anda berdua pun bergurau-senda, selepas sehelai demi sehelai pakaian tertanggal… Yang tinggal hanyalah seurat benang.. Anda berdua di kamar tidur.. dan ingin melakukan adegan Kamasutra.. Sehinggalah… Oh Tidak!!!

Bagaimana ini boleh berlaku… Janganlah sekarang… Janganlah… Adoyyaiii…

“Kenapa Tak Naik Ni?” Ishhh Mission Impossible, Potong Stim Betullah (Mamat) ni…

Tetapi Malang Tidak Berbau.. Ia benar-benar berlaku. Sungguh mengecewakan. Ia bagaikan Drama Korea Paling Popular yang dah nak TAMAT. Begitu jugalah TAMATnya Tali Silaturrahim anda dengan pasangan anda.

Ia akan meruntuhkan “RUMAHTANGGA” anda, jika anda tidak lakukan sesuatu dari SEKARANG!

pembekal bathmate

“SOAL SELIDIK DAN FAKTA DUREX 2012”

Kajian menunjukkan 95% Wanita Melakukan Hubungan Seks sebelum berkahwin… Manakala 80% Pernah Mempunyai Teman Lelaki…

Ini bermakna anda bukanlah orang pertama yang pernah “Menakluki Mahkota” mereka…

Jika anda tidak sehebat… lelaki yang pernah “menakluki” wanita itu… Maka anda tergolong dalam golongan LELAKI 2nd Hand…

Jadilah seorang LELAKI yang bertakhta di hati mereka! Hebatkan diri anda sekarang juga dan buktikan pada wanita itu bahawa anda JANTAN HEBAT!!!

Sila Tonton Video Di Bawah dan Pelajari Bagaimana Bathmate Dapat Membantu Anda :

Jika Anda Ingin Seks Hebat seperti “Porn Star”.. Setiap Masa, Setiap Waktu…

Jika Anda Ingin Impress Pasangan dan Inginkan Kesan yang Segera! Beli Sistem Bathmate kami Sekarang!

Tetapi anda harus ingat. Ia tidaklah secepat Superman salin baju, tapi ia perlukan 10 minit masa anda. Itu sahaja. Anda akan jadi Super Hero di bilik tidur!

Jika anda malas bersenam, jika anda malas berusaha, Sistem Bathmate ini bukan untuk anda. Maaf.

Jika anda fikir dengan hanya duduk diam-diam dan harapkan sesuatu yang hebat berlaku pada anda hentikanlah membaca isi kandungan website ini. Buang masa sahaja.

Anda perlu berusaha bersenam selama 10 minit.. (Di bilik mandi). Berapa kali anda mandi sehari? Sekali? Dua kali? Tiga Kali?

Jika setiap kali anda masuk bilik mandi dan anda bersenam, bukankah itu sangat bagus untuk kesihatan seksual anda?

Ya.. pasti sangat Bagus! Order Sistem Bathmate Kami Sekarang!

Jika anda menggunakan Sistem Bathmate tidak mustahil anda boleh melakukan seks sehingga (1) jam lamanya.

Ia tentu akan membuatkan pasangan anda senyum sampai telinga.. Sampai nampak gigi.. Hehe (senyum)

Berapa konfiden anda akan rasa? Jika anda tahu yang anda boleh beraksi pada bila-bila waktu yang anda mahukan?

Tidakkah anda perlukan ereksi yang kuat, tahan, besar dan keras?

Jika bos anda panggil anda bertugas.. dan anda bagi alasan anda tidak boleh ‘perform’.. Apa bos anda akan kata? “You are Fired!”

Jika bini anda panggil dan bini anda beri tugasan “malam Jumaat” dan anda kantoi.. Apa bini anda akan cakap? “You Tidur Luar”

ANDA harus lakukan sesuatu untuk perhubungan ANDA dan Isteri… Dipetik dari akhbar yang wanita menghabiskan berbillion dollar setahun untuk aksesori dan alat solek wanita, semata-mata untuk melihat cantik, menggoda dan memikat.. Namun kenapa TIDAK untuk LELAKI untuk berbelanja sedikit untuk kesihatan, kesegaran dan kekuatan ALAT LELAKI. Ini juga amat penting kepada perhubungan suami dan isteri. pastinya sangat penting!! Ha.. Jawab?

bathmate original

Order Sistem Bathmate Sekarang Juga! (Sebelum anda kantoi lebih teruk lagi)

Sistem Bathmate didatangkan dengan teknologi hijau, teknologi hidro yang paling canggih dan moden. Ianya bukan mainan kanak-kanak yang boleh dibeli di kedai. Sistem Bathmate bukan seperti alat-alat mengarut yang pernah anda beli sebelum ini. Cuba anda tengok betul-betul Sistem Bathmate yang kami paparkan. Cuba lihat dengan mata hati anda. Lepas tu tanya akal fikiran anda..

Jangan main beli aje.. tengok betul-betul dan awasi produk tiruan yang berlambak di pasaran sekarang! Sistem Bathmate kami canggih, apa yang anda miliki nanti, bukanlah mainan budak sekolah tadika. Ia alat yang direka khas untuk lelaki dewasa seperti anda. 

Sistem Bathmate didatangkan dengan cara penggunaan yang berkesan. Kami akan bantu anda dan berikan tunjuk ajar sehingga anda berjaya! Sistem Bathmate ini pasti akan bantu anda meningkatkan kekuatan otot zakar, melancarkan aliran darah, menghilangkan darah beku, mencairkan lendir-lendir yang menyumbat saluran darah. Kami pasti ia akan membantu anda dan ia datang dengan jaminan 100%.

Jika Sistem Bathmate tidak membantu anda walau sedikit pun, kami akan pulangkan wang pembelian anda 100%.

Kami berniaga atas dasar “Wa Tolong Lu, Lu Tolong Wa”. Niat kami ikhlas ingin membantu, jika bantuan kami dihargai, anda sokong kami. Jika bantuan kami “HAMPEH” anda boleh ambil balik wang pelaburan anda. Simple

bathmate england

Ya, kami akui memang ada banyak peralatan yang bersepah di pasaran sekarang.

Anda memang boleh beli semua alat yang ada, cuma itu macam membazir. Anda beli, lepas tu masalahnya ialah anda tidak tahu guna pun, macam tak sesuai. Spare part payah cari, penjual yang jual dah tutup kedai. Peniaga bila call tak angkat phone, alat cepat rosak. Dan macam-macam lagilah..

Biarlah kami cerita sikit perihal Sistem Bathmate ini. Sistem Bathmate ini dibuat di England dan kemudiannya berkembang menembusi pasaran Amerika (USA) dan kini telah tersebar ke seluruh Eropah!. Sistem Bathmate adalah yang Pertama di dunia menggunakan teknologi hidro. Alat yang paling laris jualannya di UK, USA dan Eropah.

Pelakon porno, golongan VIP, peniaga, ahli politik, doktor dan pelbagai jenis pelanggan membeli dan menggunakannya! Jika ia barang yang paling laris dan ramai yang telah menggunakannya kenapa pula tidak untuk anda? Sudah tentulah Sistem Bathmate kami “RELEVEN” untuk anda..

Order Sistem Bathmate Kami Sekarang

Beli Sistem Bathmate kami sekarang dan simpan di bilik mandi anda. Anda patut ada Sistem Bathmate sekarang dan stanby, manalah tahu satu hari nanti anda perlukan bantuannya. (Polisi insuran nyawa anda boleh beli). Sepatutnya “Nyawa” anda yang satu lagi itu pun anda kena ada “POLISI/INSURAN” juga.

Hey, mungkin nasib anda baik dan tidak perlukan Sistem Bathmate kami, tetapi apa akan jadi jika satu hari nanti anda perlukannya? Kita semua selalu ucap “Esok Masih Ada”, suka bertangguh dan ambil sikap tunggu dan lihat. Tidak sanggup melakukan Reformasi Diri dan Anjakan Paradigma.

Apakata jika satu hari anda gugup dan zakar anda tidak naik akibat aliran darah yang tidak sempurna. Zakar anda tengah lembik. Ketika itu pula pasangan anda tengah menonggeng di katil. Zakar anda terus TIDUR… “Itulah hari yang paling TERUK dalam diari hidup anda!”

“FRUST Menonggeng!” Betul Tak? (Senyum dan Gelak)

Jika anda ingin buatkan pasangan anda KAGUM… Bukan sekadar membelikan “intan berlian emas permata”. Bukan juga sekadar belikan Banglo, Kondo, bukan juga bawa diorang naik Mercs atau Beemer, bukan juga berikan mereka duit berkodi-kodi BRO…

Tapi Bro kena ingat… Anda ada satu AREA sahaja yang nak bagi mereka KAGUM… Yes.. di bilik tidur.. Anda ada satu peluang sahaja, untuk IMPRESS mereka! Jika itu gagal… Maka tinggal sejarahlah hubungan anda berdua!.

bathmate shower strap

BELI SEKARANG & PERCUMA Pos Laju.

  • Pesanan anda adalah RAHSIA dan bungkusan dibalut dengan kemas.
  • Penghantaran, InsyaAllah sampai dalam 1-2 hari berkerja bergantung kepada kawasan.
  • Produk dibungkus rapi, tiada seorang pun akan tahu isi kandung di dalamnya.
  • Jika anda segan/malu, anda boleh pungut sendiri di Pejabat Pos.
  • Semua pesanan diinsurankan, jika rosak atau hilang, kami akan ganti baru.

Jika anda buat belian sekarang…Kami akan berikan FREE GIFT yang sangat Special! (Free Gift bergantung pada promosi dan selagi stok masih ada)

P/S :  Pengedar dan dropshipper diperlukan : Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau mengeluarkan modal besar. Malah anda tidak perlu pening kepala untuk menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Jika berminat, sila Hubungi SMS/WhatsaApp +6017-7611700 Cik Ana

Dapatkan Bathmate Pump Hercules Sekarang dengan HARGA PROMOSI !!! 

((( Harga : MYR170.00 )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Bathmate Pump Hercules”

  1. […] P/S : Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan 25X lebih berkesan dari pam zakar yang lain. KLIK SINI […]

  2. […] P/S : Mungkin anda dah cuba bermacam-macam produk tapi zakar masih kecil macam tu jugak dan isteri asik mengeluh zakar anda tidak sehebat sewaktu muda-muda dahulu. Bathmate menjamin isteri anda tersenyum girang. Bertindak sekarang! KLIK SINI […]

  3. […] P/S : Pam Zakar Bathmate Hercules. Berapakah saiz zakar anda? Pernah atau tidak anda ukur? Adakah anda ingin membesarkan dan memanjangkan zakar anda supaya nanti apabila isteri anda melihatnya dia akan berasa tepanjat boboy! KLIK SINI […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/