Beg Sandang Backpack 007

BP

BP

Beg sandang jenama Backpack 007 adalah beg serbaguna yang dapat membantu anda mengelakkan berlakunya kecurian dan dengan mempunyai pelbagai pilihan warna dan banyak kegunaan lain untuk memenuhi kehendak dan juga keperluan bagi mereka yang memerlukan beg untuk membawa lap top atau komputer riba ke pejabat atau pun ke tempat kerja.

Berikut di bawah ini adalah beberapa kelebihan beg sandang Backpack 007 ;

1. Anti Kecurian – Zipper yang tersorok

2. Kalis Air – Beg sandang ini dibuat daripada bahan yang berkualiti tinggi.

3. USB Port tersedia – Memudahkan anda mengecas telefon anda.

4. Mengurangkan bebanan sehingga 20% – Rekabentuk mengikut struktur belakang badan.

5. Penyerap Hentakan – Dilengkapi dengan kusyen empuk bagi mengelakkan Gadget, Laptop, Tab dan Peranti Electronik anda rosak.

6. Bahagian dalaman beg sandang yang pelbagai – Membolehkan anda mengisi apa sahaja barangan tanpa perlu risau.

7. Luggage strap – Mudah disangkut pada luggage anda tanpa perlu risau.

8. Pembukaan yang boleh laras – Boleh dibuka sehingga 180 darjah untuk memudahkan pengisian barang di dalam beg sandang ini.

Backpack 007

Dengan mempunyai 4 kombinasi warna yang menjadi pilihan ramai pembeli pada beg sandang Backpack 007 ini, kami sertakan maksud yang tersirat disebalik perwatakan seseorang individu itu mengikut pemilihan warna mereka seperti dibawah ini. Jangan jadikan ia sebagai satu rujukan untuk anda mengubah emosi semulajadi anda pula ya.. haha

1. Biru
Lembut, menenangkan , bersifat memahami, dan penyayang. Biru adalah warna tanggungjawab, konservatif dan introspektif. Sabar, tabah, sedar diri, dan terkawal, mereka dikagumi atas diri yang utuh dan matang. Lazimnya seorang yang setia, namun kelemahan mereka adalah keran sifat mereka yang sering risau dan musykil akan perangai menonjol orang lain.

2. Ungu
Warna ungu adalah dambaan mereka yang cerewet, sensitif dan berkeinginan tinggi untuk menjadi unik dan berlainan daripada orang lain.Mereka boleh dianggap gemar menyendiri dan sinis apabila disalah faham. Jika ungu pilihan anda, maka anda tidak konvensional,bertoleransi, dan mendambakan rasa hormat yang tinggi.

3. Hitam
Kehormatan yang tinggi tanpa menunjuk-nunjuk, mereka memberi gambaran diri yang penuh misteri. Namun begitu, kelemahan mereka terletak kepada sifat yang sedang memendam keinginan. Mereka yang menggemari Hitam gemarkan kekemasan dan tidak menyukai cacat cela, pada masa yang sama mereka kurang gemar berbicara dan lebih suka memendam rasa.

4. Kelabu
Warna kelabu yang membawa maksud sifat berhati-hati, berkompromi, dan teliti. Kelabu sering mencari ketenangan dan sanggup bekerja keras tanpa sebarang balasan. Kelabu mempunyai kelemahan iaitu terlau keras bekerja. Penggemar Kelabu yang sudah berusia mahukan kehidupan dengan kurang kejutan, manakala Kelabu yang dipilih orang muda bermakna mereka ini lebih gemar menarik diri dari kehidupan dan sedang memendam personaliti sebenar mereka.

model BP007

Ayuh dapatkan sekarang sementara stock masih ada !!!

Harga : RM150.00

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/